Ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 για τα συνθήματα που γράφτηκαν σήμερα (8/2) κατά του Γιώργου Κούμα, πρόεδρου της ΚΟΠ, αλλά και για το τι έγινε με τους τέσσερεις συλληφθέντες για τα έκτροπα στο ΑΕΛΑπόλλων.
Αναλυτικά:
Για τα συνθήματα που γράφτηκαν κατά του Γιώργου Κούμα: «Σήμερα το πρωί λάβαμε μια πληροφορία για συνθήματα κατά του κ. Κούμα. Είχαν μεταβεί στο σημείο αστυνομικοί και εντόπισαν δύο πρόσωπα εκεί. Όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία της αστυνομίας προσπάθησαν να διαφύγουν κι ακολούθησε πεζή καταδίωξη με τους αστυνομικούς να τους συλλαμβάνουν. Πρόκειται για δύο ανήλικα πρόσωπα και στην κατοχή του ενός είχε εντοπιστεί ένα σπρέι μαύρου χρώματος όπως ήταν γραμμένα τα συνθήματα. Έδωσαν κατάθεση στο τμήμα, κατηγορήθηκαν γραπτώς κι αφέθηκαν ελεύθεροι. Όταν καλέστηκαν κι οι γονείς έκαναν πρόβλημα γιατί να προχωρήσουμε στη σύλληψη των παιδιών του κάτι που είναι ανεπίτρεπτο για εμάς. Δίνονται λάθος μηνύματα στα παιδιά. Θα σχηματιστεί ποινικός φάκελος και θα υπάρξει επιτροπή που θα αποφασίσει τι θα γίνει μαζί τους κι αν θα περάσουν από το δικαστήριο».
Για τα τέσσερα άτομα που συλλήφθηκαν για τα έκτροπα στο ΑΕΛΑπόλλων : «Τα πρόσωπα αυτά έχουν καταχωρηθεί ως υποθέσεις ενώπιον του δικαστηρίου. Δεν μπορούν να μεταβούν στο γήπεδο μέχρι να γίνει η δίκη και ισχύει άμεσα αυτή η απόφαση. Είναι αποκλεισμένοι από όλους τους αθλητικούς χώρους».