Το «χτύπημα» του Σλούκα για Παναθηναϊκό AKTOR, αλλά και για τη σύζυγό του.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με νίκη στη νέα διαβολοβδομάδα, λυγίζοντας με 83-76 την Εφές στο ΟΑΚΑ και από τα πρόσωπα της βραδιάς ήταν αναμφίβολα ο 34χρονος άσος. Αφού βρέθηκε στην 3η θέση των πασέρ της διοργάνωσης, κάνοντας… προσπέραση στον άλλοτε συμπαίκτη του, Βασίλη Σπανούλη.

Λίγες ώρες μετά το τέλος του ματς, ο Κώστας Σλούκας έκανε δύο στορι στο Instagram, αναφέροντας τη λέξη ομάδα στο πρώτο, ενώ στο δεύτερο ανέβασε φωτογραφία του και από κάτω ένα τριφύλλι ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού.

Σλούκας: Το «πράσινο» ποστάρισμα - Η ανάρτηση για τη σύζυγό του
Σλούκας: Το «πράσινο» ποστάρισμα - Η ανάρτηση για τη σύζυγό τουΞεχωριστή είναι και η σημερινή ημέρα για τον γκαρντ των «πράσινων», καθώς έχει γενέθλια η σύντροφός του και δεν παρέλειψε να κάνει σχετική ανάρτηση.

«10 Ιανουαρίου. Ιδιαίτερη μέρα για μένα. Σαν σήμερα γεννήθηκε το πεπρωμένο μου. Η γυναίκα που θα με στιγμάτιζε. Η γυναίκα που βρισκόταν απο πάντα βαθιά στα όνειρά μου. Η καλύτερη μαμά για τα παιδία μου αλλα και η καλύτερη σύντροφος που θα μπορούσε η μοίρα να επιφυλάσσει για μένα. Με 2 λέξεις το άλλο μισό μου, τοσο απλά. Χρόνια σου πολλά», αναφέρει ο Κώστας Σλούκας.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kostas Sloukas (@kos_slou)