Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς έχει κερδίσει θέση βασικού κάτω από τα γκολπόστ της ΑΕΚ και το γεγονός αυτό του έχει δώσει μεγάλη αυτοπεποίθηση, με τον 31χρονο κίπερ να αξιώνει πλέον να πάρει μέρος στο μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού που είναι μπροστά μας το καλοκαίρι.
Ο λόγος φυσικά για την τελική φάση του Euro 2024, με τον Αυστριακό γκολκίπερ να παραχωρεί συνέντευξη στο μέσο της πατρίδας του “Kronen Zeitung” και να εκφράζει την πεποίθησή του πως έχει θέση στο ρόστερ που θα εκπροσωπήσει τη χώρα του στα γήπεδα της Γερμανίας.
«Θα πρέπει να σκεφτείς έξω από το κουτί για να αντιληφθείς τι πρωτάθλημα κάνω εδώ, τι είδους πίεση υπάρχει. Η νούμερο ένα επιλογή για τερματοφύλακα υπάρχει, οι άλλες θέσεις είναι ανοιχτές. Βρίσκομαι υπό παρακολούθηση. Είμαι της άποψης ότι πρέπει να υπάρχει μια θέση για μένα στην αποστολή. Υπάρχει ακόμα χρόνος μέχρι το Euro», τόνισε ο Στάνκοβιτς, ο οποίος μίλησε και για την παρουσία του στην ΑΕΚ τη φετινή σεζόν.
«Τα πράγματα πάνε καλά για μένα. Όλα μηδένισαν το καλοκαίρι. Το λάθος που έκανα στο Βελοντρόμ απέναντι στην Μαρσέιγ ήταν αχρείαστο αλλά δεν παραπονιέμαι για αυτό.
Το γεγονός πως διεξάγονται οι αγώνες στην Ελλάδα κεκλεισμένων των θυρών το τελευταίο διάστημα, επηρεάζει όλες τις ομάδες. Το πρωτάθλημα είναι σφιχτό, μόνο ντέρμπι μας περιμένουν στα play offs, θέλουμε και μπορούμε να επαναλάβουμε το νταμπλ».