«Το πρώην Διοικητικό Συμβούλιο της Πέγειας 2014 ευχαριστεί θερμά και εύχεται καλή συνέχεια στον πρώην Τεχνικό Διευθυντή Μιχάλη Σεργίου και στον πρώην Προπονητή Jason Puncheon.

Με τον ερχομό της νέας διοίκησης και των επενδυτών οι δύο πιο πάνω αποτελούν παρελθόν.

Ο Μιχάλης Σεργίου ήταν ο άνθρωπος κλειδί πίσω από την μεγάλη φετινή επιτυχία, ο άνθρωπος που έκτισε μια νέα ομάδα από την αρχή, ένα δικό του αποκλειστικά οικοδόμημα. Ήταν ο άνθρωπος που πέρασε όλες τις δυσκολίες της χρονιάς με επιτυχία και που πρόσφερε στα μέγιστα για να επιτύχει η ομάδα τους στόχους της. Άνετη παραμονή και διεκδίκηση ακόμα και της ανόδου.

Ο Jason Puncheon ήταν ο άνθρωπος που πίστεψε ο Μιχάλης Σεργίου και η πρώην Διοίκηση για να αναλάβει το πηδάλιο του Προπονητή.

Αν και πρώτη χρονιά σαν προπονητής έδειξε πόσο σπουδαίος είναι.

Έχει παρουσιάσει μια ομάδα πρότυπο στο γήπεδο παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο και κάνοντας όλους να λένε πόσο σπουδαίος Προπονητής είναι. Διαβασμένος σε κάθε προπόνηση και αγώνα έδωσε τα πάντα για να βρίσκεται η ομάδα εκεί που είναι τώρα και να πετύχει τους στόχους της.

Έμαθε στους ποδοσφαιριστές αρκετά νέα πράγματα λόγω της τεράστιας εμπειρίας που είχε σαν ποδοσφαιριστής.

Μιχάλη και Jason αυτή η επιτυχία σας ανήκει εξ ολοκλήρου.

Σας ευχαριστούμε ξανά και δεν λέμε ποτέ αντίο. Λέμε στο επανιδείν.

Χρέη νέου προπονητή αναλαμβάνει ο Κώστας Κοκκονής.

Συνεχίζει η υπόλοιπη προπονητική ομάδα και η νέα διοίκηση επιλέγει να ενισχύσει την προπονητική ομάδα με τον έμπειρο προπονητή Δημήτρη Ιωάννου να αναλαμβάνει ένα άλλο πόστο».