Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα υπό τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ, κατά την οποία συζητήθηκε νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή των Αντιπροσώπων, το οποίο, όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα θα επηρεάσει και τα ταξί και τα λεωφορεία που περνούν στις ελεύθερες περιοχές, ενώ συζητήθηκαν και οι πρωτοβουλίες και τα βήματα που θα μπορούσαν να ληφθούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της “προεδρίας”, στη συνάντηση συμμετείχαν ο Ειδικός Εκπρόσωπος του κ. Τατάρ, Γκιουνές Ονάρ, η Σύμβουλος Νομικών Υποθέσεων Σουλέν Καραμπατσάκ και η Συντονίστρια Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης και Τεχνικών Επιτροπών Σενίχα Μπιράντ.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο «υφυπουργός παρά τω αναπληρωτή πρωθυπουργώ”, ο  “υπουργός τουρισμού, πολιτισμού, νεολαίας και περιβάλλοντος» Σερχάν Ακτούντς, ο “διευθυντής του τμήματος τροχαίας” Αχμέτ Αϊντίν, μέλη του τουρκοκυπριακού εμπορικού επιμελητηρίου, του τουρκοκυπριακού συνδέσμου χειριστών σύγχρονων δημόσιων οχημάτων, του τουρκοκυπριακού συνδέσμου “δημόσιων μεταφορών” και του τουρκοκυπριακού συνδέσμου οδηγών ταξί.

Πηγή: ΚΥΠΕ