Για όλα όσα αφορούν την Ανόρθωση μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 o εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Δημήτρης Χριστοφόρου.

«Ήταν από τα πιο δύσκολα παιχνίδια που κερδίσαμε φέτος. Η ΑΕΛ μας δυσκόλεψε να κάνουμε το παιχνίδι μας ειδικά στο α’ μέρος. Πιέσαμε περισσότερο στην επανάληψη, βάλαμε το γκολ και αυτό το ένα γκολ το αξίζαμε για να πάρουμε τη νίκη. η ΑΕΛ είχε καλή εικόνα σε όλους τους τομείς. Είναι σημαντική νίκη γιατί ήρθε μετά από μια ήττα αλλά ούτε για βόλτα στο ψυγείο για μπύρα δεν μπορούμε να πάμε γιατί αύριο έχουμε παιχνίδι Κυπέλλου με την Ομόνοια 29ης Μαίου. Το παιχνίδι με την ΑΕΛ μπήκε στο αρχείο, δεν έχουμε άλλη επιλογή».

Για τον Γκασάμα που σκοράρει και χαρίζει νίκες στην ομάδα: «Να μην τον ματιάξουμε. Κατάφερε στα έξι παιχνίδια που σκόραρε στο πρωτάθλημα να νικήσουμε σε όλα. Είναι σημαντικό στατιστικό, είναι σημαντικό να σκοράρουν οι επιθετικοί. Επιλέγεται μαζί με τον Καστέλ στα τελευταία παιχνίδια»

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Επέστρεψαν Κάργας και Ιωάννου, ο δεύτερος έπαιξε κιόλας, ο Γκερέρο ήταν στην 11άδα, είναι καλά και ο Τιουνέ».

Για τον Μακούν: «Είναι παίκτης που μπορεί να δώσει λύσεις από πολλές θέσεις, ήταν ένα από τα κριτήρια επιλογής τους, είναι διεθνής και του ευχόμαστε να πάει καλά με την ομάδα μας»

Σας ενδιαφέρει ο Σαβίτσεβιτς; «Δεν μπαίνουμε σε ονοματολογία εκτός και αν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Ψάχνουμε παίκτη στην μεσαία γραμμή. Αυτό που έχουμε είναι η προσπάθεια μέσα από τα ΚΑΣ-ΓΚΟΛ να φτάσουμε τις 2.000 μέχρι την Πέμπτη για να μας βοηθήσει να γίνει και η Τρίτη προσθήκη. Ξεπεράσαμε τα 1.500 και μπορούμε να πιάσουμε τον στόχο μέχρι την Πέμπτη».

Τελικά θα παίξετε ΓΣΠ αύριο κόντρα στην Ομόνοια 29ης Μαίου για το Κύπελλο: «Πήγε και ήρθε πολλές φορές αυτό το θέμα, αλλά σημασία έχει τι θα γίνει και αυτό που θα γίνει είναι ότι αύριο στις 19:00 θα γίνει το παιχνίδι στο ΓΣΠ».

Γιατί μόνο τα δύο πέταλά θα ανοίξουν; «Είναι απόφαση της αστυνομίας για λόγους ασφαλείας. Και ο αντίπαλος ανακοίνωσε μια πορεία και ήθελαν να το ελέγξουν κάπως όλο αυτό. Είναι ένα παιχνίδι νοκ-αουτ κόντρα σε μια ομάδα που αξίζει και σεβασμού και προσοχής και ο κόσμος πρέπει να βοηθήσει την 0μάδα μας να προκριθεί στην 8άδα. Το θέμα δεν είναι που θα καθίσει ο κάθε ένας αλλά ποιος θα προκριθεί».