Μια σημαντική αποκάλυψη έκρυβε η σημερινή Magic Euroleague. Όπως ειπώθηκε πρόθεση του Παναθηναϊκού είναι να έχει το μεγαλύτερο γήπεδο στην Ευρώπη από την ερχόμενη σεζόν.
Να σημειώσουμε πως το ερχόμενο καλοκαίρι το ΟΑΚΑ θα γίνει… εργοτάξιο και αναμένεται να γίνει γερό lifting με αλλαγές, οι οποίες θα εντυπωσιάσουν τον κόσμο την νέα σεζόν.
Η επένδυση που αναμένεται να γίνει από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο είναι τεράστια και οι προσδοκίες  που υπάρχουν είναι για κάτι που δεν υπάρχει στα ευρωπαϊκά γήπεδα σε επίπεδο εγκατάστασης, ψυχαγωγίας και καθημερινής λειτουργίας.
Είναι χαρακτηριστικό ότι η επένδυση θα είναι υπερπολλαπλάσια του μίνιμουμ ποσού που έχει απαιτήσει η κυβέρνηση στη σύμβαση παραχώρησης του ΟΑΚΑ και μάλιστα όχι σε βάθος δεκαετίας όπως γράφει το συμφωνητικό αλλά μέσα στα πρώτα 2 χρόνια.
πως αποκαλύφθηκε όμως, μετά και την παρουσίαση της μελέτης από τους Βρετανούς, στις τάξεις των πρασίνων επικρατεί η σκέψη ο Παναθηναϊκός να αποκτήσει το μεγαλύτερο γήπεδο στην Ευρώπη, μεγαλύτερο και από αυτό της Stark Arena της Σερβίας, το οποίο έχει χωρητικότητα 20.000 στους αγώνες μπάσκετ.
Οι πρώτες συζητήσεις αφορούν ένα γήπεδο με μίνιμουμ 20.000 θέσεις που εναπόκειται πλέον στην τελική απόφαση του Παναθηναϊκού αν μπορεί να γίνει και… κάτι ακόμα καλύτερο. Όλα αυτά θα τεθούν επί τάπητος τις επόμενες μέρες για να συνεκτιμηθούν κόστη, επεκτατικές κινήσεις και χρόνοι παράδοσης σε συνδυασμό πάντα με την τρομακτική δίψα που δείχνει να έχει ο κόσμος του Παναθηναϊκού για back to back γεμάτο ΟΑΚΑ.
Αν μη τι άλλο πρόκειται για ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο και τις επόμενες 2 με 3 εβδομάδες θα υπάρξει η τελική απόφαση από πλευράς τριφυλλιού για το που θα… πάει το έργο και όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι, αλλά και το κομμάτι της χωρητικότητας και των υπολοίπων εσωτερικών και εξωτερικών χώρων του σταδίου.
Αδιαμφισβήτητα ένα τέτοιο μεγάλο έργο θα αλλάξει την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού καθώς ανοίγονται προοπτικές κυριαρχίας του τριφυλλιού αλλάζοντας για πάντα επίπεδο.