Στο ΑΠΟΕΛ, δικαιούνται να χαίρονται την πορεία της ομάδας, δεν δικαιούνται όμως να πανηγυρίζουν αφού ο στόχος για να γίνουν πρωταθλητές, έχει ακόμα πολλά και ψηλά εμπόδια. Καταρχήν απομένουν άλλες 5 αγωνιστικές πριν τη δεύτερη φάση και είναι στα…πόδια των ποδοσφαιριστών να διατηρήσουν το προβάδισμα που έχουν.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Την Τρίτη το βράδυ υποδέχονται την Καρμιώτισσα στο ΓΣΠ και τη μεθεπόμενη Δευτέρα πάλι στο ΓΣΠ θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ. Ακολουθεί η έξοδος στη Λεμεσό με την ΑΕΛ, μετά η αναμέτρηση με τον Άρη στο ΓΣΠ και στην 26η αγωνιστική εκτός έδρας με τη Δόξα Κατωκοπιάς. Είναι στοίχημα για το Σα Πίντο και την ομάδα του να καταφέρουν να μπουν στη δεύτερη φάση σαν πρωτοπόροι και αν είναι δυνατόν με μία καλή βαθμολογική διαφορά. Εν όψει Καρμιώτισσας, δεν υπάρχει καμία επιπλέον απουσία εκτός του Κρέσπο. Η διοίκηση αναμένει την τυπική απελευθέρωση από το εμπάργκο για να εγγραφούν οι νέοι ποδοσφαιριστές.
Το ΑΠΟΕΛ θα συνεχίσει την πορεία του χωρίς το Σαρφό που ταξιδεύει σήμερα στο Κουβέιτ . Ο Ζέφτε Βιτάλ θα φύγει επίσης, αν η διοίκηση εξασφαλίσει τα χρήματα που θέλει και υπολογίζονται στις 400 χιλιάδες ευρώ.