Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο προπονητής της ΑΕΖ, Λιάσος Λουκά.

-Για την ισοπαλία με την Ομόνοια: «Κινδυνεύσαμε από στατικές φάσεις. Η Ομόνοια είχε την κατοχή, προσπαθούσε με σέντρες και μακρινά σουτ, στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερη η παρουσία μας. Δούλεψαν πολύ οι ποδοσφαιριστές στο γήπεδο. Η ισοπαλία κρίνεται δίκαιη. Ήμασταν αρκετά διαβασμένοι και καταφέραμε να κλείσουμε τους χώρους».

-Για την προσπάθεια παραμονής: «Ήρθαμε έναν βαθμό πιο κοντά στη θέση που σε κρατάει στη πρώτη κατηγορία. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τα καταφέρουμε. Αν παραμείνει η ΑΕΖ στην πρώτη κατηγορία, είναι σαν να παίρνει πρωτάθλημα. Η ομάδα δικαιούταν παραπάνω βαθμούς, βάσει απόδοσης».

-Για την αποχώρηση του Ντελμίρο: «Ο Ντελμίρο ήρθε στην ομάδα μετά την προετοιμασία, τον ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά του, ο άνθρωπος θεώρησε ότι θα ήταν καλύτερα να πάει στη νέα του ομάδα. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία, δεν θέλουμε κανέναν στην ομάδα με το ζόρι».

-Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα: «Θα κάνουμε ότι μπορούμε να πάρουμε κάτι. Τα δυνατά σημεία τα ξέρουμε, άρα θα δώσουμε όλες τις δυνάμεις για το ματς. Ο Ντιγκινί χρειάζεται χρόνο, άρα δεν θα είναι στη διάθεση μας, σε σύγκριση με τους υπόλοιπους».