Οτιδήποτε άλλο, συζητείται και σχολιάζεται, δεν ενδιαφέρει κανένα στον Αρχάγγελο. Ρικάρντο Σα Πίντο, συνεργάτες και ποδοσφαιριστές, στρώθηκαν στη δουλειά και συγκεντρώνονται στην ψηλού βαθμού δυσκολίας αναμέτρηση με την Ανόρθωση, θέλοντας να παρουσιαστούν πανέτοιμοι για να επιστρέψουν στις νίκες.
Ο Πορτογάλος προπονητής και οι συνεργάτες του, αναλύουν καθημερινά τον επόμενο αντίπαλο, ξέροντας τον τρόπο παιχνιδιού.
Η τακτική του Σα Πίντο, θα επικεντρωθεί στη δική του ομάδα και πως θα καταφέρει να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τον μεγάλο αγώνα.
Είναι ιδιαίτερα θετικό γεγονός, ότι οι επιστροφές των Πέτροβιτς και Βιγιαφάνες, του δίνουν άλλο…αέρα για να φτιάξει μία καλή 11άδα και να βελτιώσει τα λάθη που έγιναν με τον Απόλλωνα.
Και οι δύο θα είναι στο αρχικό σχήμα και βασικά, αυτό που προβάλλει σαν ερωτηματικό, είναι η θέση αριστερά στην άμυνα. Ο Σούσιτς, έχει πάντως προβάδισμα αντί του Βιτάλ.
Εκτός, αν δούμε τον Πέτροβιτς στη μεσαία γραμμή (απομακρυσμένο σενάριο) και το Σούσιτς στο κέντρο της άμυνας με το Βιτάλ αριστερά.
Στο μεταξύ, φεύγουν με γοργούς ρυθμούς τα εισιτήρια και η πρόβλεψη, λέει ότι θα πλησιάσει τον αριθμό του ντέρμπι με την Ομόνοια.
Τότε άγγιξε τις 14 χιλιάδες (από τα 16.120 συνολικά ), τώρα υπολογίζεται να περάσει τις 13 χιλιάδες και να φτάσει σε εκείνα τα μεγέθη.