Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0 και έδωσε την επίσημη θέση των «γαλαζοκιτρίνων» για τα χθεσινά γεγονότα στο «Αμμόχωστος».

Τί είπε:

«Θεωρώ ότι είναι απαράδεκτη και καταδικαστέα η ρίψη κροτίδας. Δυστυχώς, αυτό το φαινόμενο και ο έλεγχος για την ταυτοποίηση είναι εξίσου τραγικός. Είναι ενέργειες που καταστρέφουν ότι χτίζει οποιαδήποτε ομάδα. Βρισκόμαστε σε μία κατάσταση μαζί με τη Νέα Σαλαμίνα που δεν θέλουμε. Καμία ομάδα δεν θέλει να πάρει τον αγώνα στις δικαστικές αίθουσες. Ελπίζουμε και με την δικαστική απόφαση οι αγώνες να κριθούν στο γήπεδο. Μας ενοχλεί η θέση της αστυνομίας για τους ελέγχους και ότι φέρουν ευθύνη τα σωματεία, εμείς δεν είμαστε αστυνομία. Το χθεσινό είναι μια επανάληψη αυτών που συμβαίνουν φέτος σε πολλούς αγώνες. Έγιναν πολλά, καθυστέρηση στην έναρξη του αγώνα από καπνογόνα, ρίψη κροτίδας, πιστόλι με φωτοβολίδα και είναι προφανές ότι δεν έγινε κανένας σοβαρός έλεγχος. Θέλω να ελπίζω ότι δεν θα στοιχίσουν όλα αυτά στην ομάδα και θα κριθεί ο αγώνας στο γήπεδο. Αν η κροτίδα έπεσε από τη κερκίδα μας να τιμωρηθεί η ομάδα μας και εάν ήρθε από την κερκίδα της Νέας Σαλαμίνας το ίδιο. Το σημαντικό είναι να βρεθεί ο ένοχος και να πάει φυλακή».

Για την διαιτησία του Μενέλαου Αντωνίου: « Για ένα ακόμα παιχνίδι ο διαιτητής έδειξε ανεπάρκεια. Ήταν πρωταγωνιστής σε τραγελαφικές αποφάσεις φέτος και εξακολουθούν να τον βάζουν να σφυρίζει. Πήρε μια απόφαση τραγικότατη, την έδωσε με πάθος μάλιστα την δεύτερη κίτρινη στον Τσεπάκ. Ο συγκεκριμένος διαιτητής που στερείται προσωπικότητας, το ίδιο έπραξε και χθες όταν διακόπηκε ο αγώνας. Μιλάμε για ένα διαιτητή που πήρε φέτος τις πιο τραγικές αποφάσεις».