Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας, με δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ ΦΜ, μίλησε για το σημερινό (16/1) ματς κυπέλλου απέναντι στο ΑΠΟΕΛ.
Αναλυτικά:
Για το ματς με το ΑΠΟΕΛ: «Όταν ο αντίπαλος είναι το ΑΠΟΕΛ είναι περιττά τα σχόλια περί δυσκολίας. Μας έχει τύχει ότι πιο δύσκολο μπορούσε να βγάλει η κληρωτίδα. Είναι 90 λεπτά, έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα μας. Μπορεί να είναι 120 λεπτά ή να πάει και στα πέναλτι η αναμέτρηση αλλά φτάνει να φύγουμε χαρούμενοι και με χαμόγελο μετά το τέλος του. Το ματς σήμερα έχει φαβορί αλλά η φετινή Νέα Σαλαμίνα έχει δείξει ότι είναι πέρα για πέρα ανταγωνιστική ομάδα και είμαστε αισιόδοξοι ότι μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση. Πιστεύουμε στην ομάδα και το προπονητικό τιμ».
Για το ότι παίζουν στο «Αμμόχωστος» και πόσο κόσμο περιμένουν: «Είναι το μοναδικό θετικό και θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας. Είμαι σίγουρος πως θα έχουμε μεγάλη στήριξη από τον κόσμο μας και θέλουμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση με απόλυτο σεβασμό και ταπεινότητα αλλά χωρίς φόβος. Περιμένουμε κοντά στους 2.000 φίλους της ομάδας».
Για τις μεταγραφές: «Ίσως μετά την αποδέσμευση του Σελέα προχωρήσουμε σε κάποια κίνηση. Είναι ανοικτό το ενδεχόμενο. Θα αναμένουμε από τον προπονητή και τον Δημήτρη Λάζο να δούμε ποια είναι τα επόμενα βήματα».