Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου.

-Για τις μεταγραφές των Μπάκιτς και Στεπίνσκι: «Χρειάστηκαν κάποιες μέρες για τις διαπραγματεύσεις. Είναι ποδοσφαιριστές σε καλή ηλικία και η άποψη της ομάδας προγραμματισμού είναι ότι πρόκειται για καλές μεταγραφές. Δόθηκε ένα ποσό στον Άρη και αποκτήθηκε ο Στεπίνσκι».

-Για την ετοιμότητα του Μπάκιτς και ποιος θα διαγραφεί: «Ο ποδοσφαιριστής έκανε χθες εργομετρικές εξετάσεις, ήταν ικανοποιητικά τα αποτελέσματα λαμβάνοντας υπόψη ότι δεν αγωνίστηκε εδώ και ενάμιση μήνα. Για να εγγραφεί ο Μπάκιτς, έχει ειδοποιηθεί ο Καρίμ Ανσαριφάρντ ότι θα μείνει εκτός λίστας».

-Για το θέμα Λοΐζου: «Είναι σε εξέλιξη η διαδικασία. Είμαστε σε επαφές με δύο ομάδες. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία θα ενημερώσουμε. Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω για τα ονόματα των ομάδων. Θα αποφασίσει η τεχνική ηγεσία αν θα είναι διαθέσιμος για το αυριανό παιχνίδι»

-Αν θα γίνει επιπλέον κίνηση σε περίπτωση αποχώρησης του Λοΐζου: «Μετά τις τελευταίες δύο προσθήκες, η ομάδα θα προχωρήσει σε περαιτέρω ενίσχυση αν προκύψει ανάγκη ή μία καλή ευκαιρία. Αναμένουμε και σημαντικές επιστροφές, όπως των Σεμέδο, Ουζόχο, Αλιούμ, Σιπριάνο. Η πεποίθηση της ομάδας προγραμματισμού είναι ότι μπορούν να βρεθούν λύσεις εκ των έσω».

-Για την κατάσταση των Σιπριάνο-Αλιούμ: «Ο Σιπριάνο αναμένεται πιο νωρίς. Θα είναι έξω στο αυριανό παιχνίδι και με την ΑΕΚ, έχει καλές πιθανότητες να προλάβει τον Απόλλωνα. Ο Αλιούμ προπονείται ατομικά, ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα, χρειάζεται προσοχή. Θα χάσει σίγουρα τους επόμενους αγώνες».

-Για τον Μάθιους: «Προπονείται κανονικά με την ομάδα».

-Για τον Ζαχαρίου: «Έχει ενημερωθεί από την ομάδα ότι είναι εκτός πλάνων. Φαντάζομαι είναι σε διαδικασία αν βρεθεί ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του».

-Αν έγινε πρόταση στον Απόλλωνα για τον Χαμάς: «Δεν κρίνουμε ότι υπάρχει ανάγκη να επιβεβαιώσουμε ή να διαψεύσουμε κάτι. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι για τον Γιαν Λέζιακς. Δεν έχουμε κάτι σοβαρό για τον ποδοσφαιριστή και με αυτά τα δεδομένα θα συνεχίσει στην Ομόνοια».

-Για τον ερχομό του προέδρου: «Ο πρόεδρος έρχεται σήμερα στην Κύπρο. Έχει γεμάτη ατζέντα, με διάφορα θέματα που θα τα χειριστεί από κοντά. Ναι, θα γίνει συνάντηση με τους οργανωμένους. Στο θέμα της Primetel και της τηλεοπτικής μας στέγης, είναι ανοικτό».

-Για τη σημερινή συνάντηση των προέδρων με την ΚΟΠ: «Θα καταθέσουμε τις θέσεις μας και τις εισηγήσεις μας. Το παρών θα δώσει ο κ.Γρηγόρη. Θα πρέπει να μπει ένα τέλος σ’ αυτές τις εικόνες. Η λύση δεν είναι να τιμωρήσουμε τους πολλούς για τους λίγους».

-Για το ματς με την Πάφος FC: «Χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας. Είμαστε έξι βαθμούς μακριά από την κορυφή, χάσαμε τέσσερεις από την ΑΕΖ με όλο το σεβασμό στην ομάδα. Πιστεύουμε ότι μπορούμε για τον τίτλο».