Όλα όσα είπε ο προπονητής του Άρη, Αλεξέι Σπιλέφσκι μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στον Οθέλλο για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά: 

«Στο πρώτο ημίχρονο σε καμία περίπτωση δεν υποτιμήσαμε όμως είναι ανθρώπινο να μην είσαι πάντα φρέσκος γιατί είναι πολλά τα ματς. Επίσης η ατμόσφαιρα χωρίς κόσμο δεν βοηθάει τους παίκτες. Μας έλειψε η ένταση στο πρώτο μέρος για αυτό κάναμε αλλαγές και μας βοήθησαν για να έρθει η δίκαια νίκη. Θα έχουμε τον Στρούσκι, επιστρέφει ο Σουμάνσκι και ο Γιαγκό και θα μας βοηθήσουν για την δύσκολη συνέχεια. Είμαστε και μαθηματικά στην 6άδα και είναι η τρίτη σερί χρονιά που το πετυχαίνουμε με τους νέους ιδιοκτήτες και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό».

Για το τί είπε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο και άλλαξε η εικόνα της ομάδας: «Έχω το μαγικό ραβδί σαν τον Χάρι Πότερ. Όταν πήγα στα αποδυτήρια έδειξα κάποια πράγματα στο βίντεο έκανα τακτικές αλλαγές και μαζί με τους παίκτες που μπήκαν που ήταν καθοριστικοί πήραμε τη νίκη».

Για τον Σάβο: «Η αλήθεια είναι ότι πολλοί παίκτες έκαναν πρόοδο στην ομάδα. Ο Ζακαρία είναι ένας παίκτης που ήρθε από την δεύτερη κατηγορία της Νορβηγίας και ενδεχομένως να έκανε 2 φορές την εβδομάδα προπόνηση εκεί και είναι πράγματι ακόμα μια καλή δουλειά από το τμήμα σκάουτινγκ. Ξέραμε ότι όταν θα πετύχαινε γκολ θα του ανέβαζε την ψυχολογία και αυτό έγινε. Του είπα ότι και σήμερα μετά τα τρία του γκολ ότι πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει και να είναι ταπεινός».

Για τον τραυματισμό του Βανά: «Μου είπε ότι δεν ήθελε να το ρισκάρει γιατί ένιωθε ενοχλήσεις στο ημίχρονο. Πόναγε και για αυτό πέρασε εκτός. Αύριο θα κάνει τις εξετάσεις MRI και ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό».