Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

-Για την απόκτηση του Αρτεάν: «Θα γίνει άμεσα η διαδικασία εγγραφής του για να είναι διαθέσιμος για τον κ. Ματσίν».

-Αν θα γίνει 4η μεταγραφή: «Θα δούμε τι υπάρχει στην αγορά κι αναλόγως θα πράξουμε. Δεν λέμε ότι δεν θα γίνει, απλώς ο ίδιος ο κ. Ματσίν θέλει να δει περισσότερες επιλογές για να καταλήξει πού θέλει να γίνει επιπλέον ενίσχυση».

-Για τον Σάντος: «Ο Σάντος θα είναι στην αποστολή, βελτιώνεται η φυσική του κατάσταση, ήταν λίγο πίσω. Έχει περίπου μια βδομάδα που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα. Στόχος να είναι όλοι έτοιμοι στον… μεγάλο τελικό με την ΑΕΛ για το κύπελλο».

-Για τις αποχωρήσεις: «Θα προχωρήσουμε στις επόμενες ώρες σε ανακοινώσεις».

-Για Ντόνιο και Χαμάς: «Συνεχίζουν να έχουν συμβόλαιο με τον Απόλλωνα».

-Για την ήττα από τον Άρη: «Δεν είμαστε ποτέ ικανοποιημένοι από την προσπάθεια. Ήμασταν καλύτεροι αλλά είδαμε το ίδιο σενάριο. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση, γι’ αυτό προχωρούμε σε ενίσχυση. Δεν θα εγκαταλείψουμε. Έχουμε μαθηματικές ελπίδες, θα παλέψουμε μέχρι τέλους για την εξάδα».

-Για το ότι ο Απόλλωνας δεν κερδίζει εντός: «Είναι ένα στατιστικό το οποίο, έστω κι αν υπάρχουν πολλά άλλοθι. Στα περισσότερα παιχνίδια ήμασταν καλύτεροι, πληρώνουμε τις αδυναμίες μας. Έχουμε και ατυχία στο παιχνίδι μας. Ελπίζουμε να πάρουμε στο κύπελλο ότι μας στερήθηκε στο πρωτάθλημα».

-Για τον αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΛ: «Μεγάλο παιχνίδι. Τεράστιο ντέρμπι, ελπίζουμε να είναι γιορτή».

-Τα αγωνιστικά: «Ο Κρμέντσικ υπέστη μυϊκό τραυματισμό με τον Άρη. Θα αξιολογηθεί τις επόμενες μέρες η κατάστασή του. Ο Γιούρτσεβιτς είναι σε καλύτερη κατάσταση, όπως κι ο Σανγκάλ. Θα περιμένουμε και τον Τέκιε. Θα εκδώσουμε δελτίο Τύπου την Παρασκευή για όλους. Ο Χάμπος είναι εκτός λόγω καρτών με τη Δόξα, επιστρέφει ο Πέρετζ».