Ρωτήσαμε τον Βλαντ Ντράγκομιρ στην μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στο balla.com.cy αν φέτος η Πάφος FC θα κατακτήσει το πρωτάθλημα. Δεν θέλησε να απαντήσει ξεκάθαρα σε αυτό το ερώτημα αλλά τόνισε ότι ο στόχος είναι αυτός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Νιώθεις ότι η ομάδα είναι πλέον πιο έμπειρη και θα φτάσει μέχρι τέλους; «Σίγουρα φέτος η ομάδα είναι πιο έμπειρη και είαμστε τυχεροί που διαθέτουμε αυτό το εξαιρετικό σε ποιότητα σύνολο. Είμαστε όλοι ενωμένοι και πονάμε αυτή την πόλη και τους φιλάθλους της ομάδας μας».

Αν χαθεί ο τίτλος και έρθει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας δεν θα σας αφήσει ευχαριστημένους; «Ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα, αυτό είναι ξεκάθαρο αλλά ένα εισιτήριο που θα οδηγήσει την ομάδα στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα είναι καλοδεχούμενο».

Πως βλέπεις την μάχη για κατάκτηση του τίτλου και γενικότερα την μάχη εκεί στα ψηλά; «Φέτος η μάχη για τον τίτλο είναι μεγάλη, το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό και αυτό είναι καλό για τους φιλάθλους καθώς θα τους προσφέρει πιο ποιοτικό ποδόσφαιρο και θέαμα λόγω του κινήτρου αρκετών ομάδων. Υπάρχουν 5-6 πολύ καλές ομάδες εκεί στα ψηλά που θα παλέψουν για το πρωτάθλημα».

Χρίστος Χρίστου