Μετά τη νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Ζοσέ Ντομίνγκες δήλωσε τα ακόλουθα:

«Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι κόντρα σε μια καλή ομάδα και έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Και οι δύο ομάδες είχαν δυσκολία λόγω γηπέδου καθώς και η Νέα Σαλαμίνα είναι καλή ομάδα. Η ομάδα ακολούθησε το πλάνο. Και στο παιχνίδι Κυπέλλου κάναμε ευκαιρίες αλλά σήμερα ήμασταν αποτελεσματικοί. Βάλαμε γκολ, πετύχαμε στον στόχο και γι’ αυτό και ο προπονητής Ρικάρντο Σα Πίντο είναι ευχαριστημένος».

Για το γεγονός ότι οι αριθμοί δείχνουν την αλήθεια και για τους λόγους της επιτυχίας: «Είναι η δουλειά και είμαστε περήφανοι για την δουλειά και την αφοσίωση. Υπάρχουν πάντα τα πάνω και τα κάτω αλλά η δουλειά, ο χαρακτήρας, η αφοσίωση είναι εκεί. Είναι τιμή και προνόμιο για την τεχνική ηγεσία να δουλεύει με αυτούς τους ποδοσφαιριστές. Η διαφορά σήμερα ήταν η αποτελεσματικότητα, αυτό είναι το μοντέρνο ποδόσφαιρο. Η πρόοδος αφομοιώνεται από τους παίκτες και όπως είπε και ο προπονητής Σα Πίντο είμαστε μια οικογένεια»

Για το πότε θα επιστρέψει οι Κρέσπο: «Κάνει αποθεραπεία, άρχισε και στο γήπεδο. Θα περιμένουμε ενημέρωση. Θα χρειαστεί ακόμα λίγο χρόνο».