Λιγότερο από μισό λεπτό -28 δευτερόλεπτα- χρειάστηκαν οι εκτελεστές για να εκτελέσουν το συμβόλαιο θανάτου και να αφήσουν πίσω τους νεκρό ένα από τα πιο «βαριά» ονόματα της νύχτας.

Τον 44χρονο επιχειρηματία με το παρατσούκλι «ζαμπόν» στο Νέο Κόσμο.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το πολυτελές τζιπ που χρησιμοποίησαν οι δράστες και λίγο αργότερα εγκατέλειψαν και έκαψαν στο Δαφνί, είναι κλεμμένο από το Μιλανο τον Ιούνιο του 2023.

Την ίδια ώρα στην έρευνα των αστυνομικών έχουν μπει δυο ακόμη υποθέσεις που όπως φαίνεται έχουν άμεση σχέση με την εκτέλεση του «Ζαμπόν».

Μια δολοφονία ενός άλλου γνωστού ονόματος στα κυκλώματα της νύχτας στον Κορυδαλλό τον Ιούνιο αλλά και το ΙΧ κινητή γιάφκα που είχε εντοπιστεί παρκαρισμένο στο Νέο Κόσμο τον Ιούνιο και αυτό, δυο περίπου στενά μακριά από το βενζινάδικο που προχτές τη νύχτα βρήκε τραγικό θάνατο ο 44χρονος επιχειρηματίας.

Κλειδί στην εξιχνίαση της υπόθεσης σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είναι τα δυο κινητά που είχε το θύμα και αυτή την ώρα γίνονται φύλλο και φτερό στα εγκληματολογικά της ΕΛΑΣ σε μια προσπάθεια να ανακτηθούν μηνύματα και κλήσεις που πιθανόν να «δείξουν» τους δολοφόνους αλλά και το βιντεοληπτικο υλικό τόσο από τη στιγμή της δολοφονίας όσο και από το δρομολόγιο διαφυγής των εκτελεστών.

«Μην κάνετε το ίδιο λάθος με το 2018» πιστεύουν οι έμπειροι αξιωματικοί πως ήταν η εντολή που είχαν για τον 44χρονο.

Αυτό επιβεβαιώνεται όπως λένε από την χαριστική βολή που του έριξαν, ενω προηγουμένως είχαν «γαζώσει» με τα καλασνικοφ το θωρακισμένο τζιπ.