Ήθελε πολύ να γνωρίζει ο κόσμος όλη την αλήθεια από τώρα. Την ανακοίνωσε τέλη Ιανουαρίου. Ωστόσο, θα φροντίσει να μην εκτροχιαστεί το «κόκκινο τρένο» στο υπόλοιπο της σεζόν. Ο Κλοπ θέλει ν’ αποχωρήσει με τίτλους και έδωσε το σύνθημα, γνωρίζοντας πλέον πως το «Άνφιλντ» σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι θα σείεται για εκείνον.
Το έβλεπες, το ξαναέβλεπες. Έψαχνες να βρεις αν όντως είχε αναδημοσιευθεί ως πραγματικό γεγονός και δεν ήταν fake news ή κάποιο πολύ κακόγουστο αστείο από πλευράς Λίβερπουλ με το βίντεο που ετοίμασε.
Ο Γιούργκεν Κλοπ, όντως, αποχωρεί από τη Λίβερπουλ στο φινάλε της σεζόν, έπειτα από 8,5 έτη στον πάγκο του κλαμπ με το οποίο αισθάνθηκε τον πιο ισχυρό δεσμό που έχει γνωρίσει ποτέ στο χώρο του ποδοσφαίρου.
Αυτή τη στιγμή, η Λίβερπουλ 2.0 είναι στην κορυφή της Πρέμιερ, στον τελικό του Λιγκ Καπ, στα νοκ-άουτ του Γιουρόπα Λιγκ και στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Δηλαδή, εντός κάθε στόχου! Δηλαδή, σε τροχιά… quadruple, όσο νωρίς κι αν είναι για να ειπωθεί κάτι τέτοιο.
Όπως κι αν καταλήξει η σεζόν, η τελευταία του Kloppo στην – ομολογουμένως – αγαπημένη του ομάδα, θέλει το φινάλε να είναι γλυκό. «Ας τα δώσουμε όλα από εδώ και στο εξής για να έχουμε κάτι να χαμογελάμε στο τέλος και φυσικά να θυμόμαστε με χαρά στο μέλλον» σχολίασε.
Το σίγουρο είναι ένα. Με όσα θα βλέπει στο «Άνφιλντ», τώρα πια, σε κάθε διαφορετικό εντός έδρας παιχνίδι, θα πρέπει να συγκρατεί τα δάκρυά του…