Η Κάλιαρι κέρδισε με ανατροπή την Μπολόνια (2-1), πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα και «τράβηξε» το σεντόνι από την ομάδα του Μότα που δείχνει να ξεφουσκώνει.

Στο 9ο μόλις λεπτό ο Ουρμπάνσκι βρήκε χώρο κι έκανε το σουτ αλλά γη μπάλα κόντραρε σε συμπαίκτη του και στο 11’ το μακρινό σουτ του Βιόλα πέρασε δίπλα από τα δοκάρια του Σκορούπσκι.

Τελικά στο 24ο λεπτό ο Ορζολίνι έκανε όμορφη ενέργεια από δεξιά και με φανταστικό πλασέ στην κλειστή γωνία του Σκούφετ, έγραψε το 0-1.

Ωστόσο στο 31’ ο Ντοσένα έβγαλε την βαθιά μπαλιά, ο Πετάνια απέφυγε και τον Σκορούπσκι και πλάσαρε από αριστερά για το 1-1.

Στο 50ο λεπτό μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Κάλιαρι ο Σκούφετ είπε όχι σε σουτ του Ορζολίνι και στην επαναφορά ο Φαν Χόιντονκ αστόχησε με κεφαλιά ενώ στο 69’ μετά από γύρισμα από αριστερά ο Καλαφιόρι πέτυχε αυτογκόλ για το 2-1.

Στο 82’ ο Σκούφετ έσωσε μετά από σουτ του Φρόιλερ και στο 83’ η κεφαλιά του Φαμπιάν πέρασε μόλις έξω.

ΚΑΛΙΑΡΙ: Σκούφετ, Ντοσένα, Τζάπα, Πράτι, Οτζέλο (46’ Άτσι), Νάντες (82’ Ντι Πάρντο), Βιέτεσκα, Βιόλα (86’ Γιάνκτο), Σουλεμανά, Μακουμπού (90+4’ Ντεϊόλα), Πετάνια (90+4’ Παβολέτι)

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Σκορούπσκι, Πος, Λουκουμί, Καλαφιόρι, Κρίστιανσεν (66’ Λυκογιάννης), Φέργκιουσον, Φρόιλερ, Αεμπίσερ (66’ Φαμπιάν), Ορζολίνι, Ουρμπάνσκι, Φαν Χόιντονκ (78’ Μόρο)