Η Τορίνο πήρε το διπλό στη Σαρδηνία επικρατώντας 2-1 της Κάλιαρι και μένει κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Από την άλλη οι γηπεδούχοι μπορεί στο τέλος της αγωνιστικής να βρεθούν στη ζώνη του υποβιβασμού.

H «Τόρο» άνοιξε το σκορ στο 23΄με τον Σαπάτα που εκμεταλλεύτηκε το «κόψιμο» του Μπελανόβα στην περιοχή. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Ρίτσι έκανε πολύ ωραία κούρσα και με πλασέ έγραψε το 0-2. Στην επανάληψη η Κάλιαρι μπήκε δυνατά και στο 63’ είχε μεγάλη ευκαιρία. Ο Πετάνια βγήκε τετ α τετ με τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς και δεν μπόρεσε να τον πλασάρει. Τελικά η Κάλιαρι μείωσε στο 77’ με εντυπωσιακό σουτ του Βιόλα. Στο 86’ ο Παβολέτι πλάσαρε από κοντά με τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς να πέφτει και να διώχνει. H Τορίνο σκόραρε στο 92’ με τον Πελέγκρι αλλά το VAR έδειξε οφσάιντ. Λίγο πριν τη λήξη ο Λαπαντούλα πλάσαρε εξ επαφής και ο Σαζόνοφ έκοψε στη γραμμή.

ΚΑΛΙΑΡΙ: Σκουφέτ, Βιετσέκα, Ντοσένα, Χατζηδιάκος (46’Βιόλα), Τζάπα, Σουλεμάνα (11’Πράτι), Μακούμπου, Γιάνκτο (46’Παβολέτι), Νάντες (71’Λαπαντούλα), Αζί (71’Αουτζέλο), Πετάνια,

ΤΟΡΙΝΟ: Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Ταμέζε, Μπουοντζιόρνο, Ροντρίγκες, Μπελανόβα (87’Βόιβοντα), Ρίτσι, Λινέτι, Λάτζαρο, Βλάσιτς, Σαπάτα (87’Πελέγκρι), Σανάμπρια (78’Σαζόνοφ).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ