Ποδαρικό με το δεξί στο 2024 για την Οσασούνα που κέρδισε με 1-0 την ουραγό Αλμερία και πήρε ανάσα. Χωρίς νίκη παραμένει η Αλμερία στη σεζόν.

Στο 4’ και στο 5’ τα σουτ των Ραμαζάνι και Άβιλα πέρασαν μόλις έξω και στο 11’ ο Μαξιμιάνο είπε όχι σε προσπάθεια του Πένια ενώ στο 13΄το σουτ του Ρομπερτόνε πέρασε κι αυτό άουτ.

Στο 15’ ο Μπούντιμιρ έχασε μεγάλη ευκαιρία από κοντά ενώ στο 20’ ο Μοντές πρόλαβε τον Πένια και στο επόμενο λεπτό μετά από κόρνερ ο Κατένα αστόχησε από κοντά με κεφαλιά.

Στο 23’ μετά από νέο κόρνερ ο Κατένα έπιασε σουτ αυτή τη φορά αλλά ο Αρίμπας έκοψε και στο 27’ ο Μουνιόθ έκλεψε έξω από την περιοχή κι έδωσε στον Μπούντιμιρ που πλάσαρε από κοντά για το 1-0.

Στο 33’ ο Λοπί πρόλαβε σωτήρια τον Ορόθ και στο 38’ το πλασέ του Αρνάιθ έξυσε τα δοκάρια του Μαξιμιάνο.

Στο 48ο λεπτό ο Μαξιμιάνο απέκρουσε το απ’ ευθείας φάουλ του Αρνάιθ και στο 55’ ήταν η σειρά του Ερέρα να πει όχι σε σουτ του Ρομπερτόνε ενώ στο 74’ ο Ακιέμε σέντραρε από αριστερά αλλά η μπάλα πέρασε απ’ όλους.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Σέρτζιο Ερέρα, Νταβίντ Γκαρσία, Πένια (82’ Χουάν Κρουθ), Κατένα, Αρέσο (82’ Νάτσο Βιδάλ), Μόι Γκόμεθ, Μονκαγιόλα (73’ Ιμπάνιεθ), Ορόθ, Μουνιόθ, Μπούντιμιρ (73’ Ραούλ Γκαρσία), Άβιλα (13’ Αρνάιθ)

ΑΛΜΕΡΙΑ: Μαξιμιάνο, Έντγκαρ Γκονθάλεθ (81’ Πουτσμάλ), Ακιέμε, Πουμπίγ (60’ Τσούμι), Μοντές, Ρομπερτόνε, Λοπί, Αρίμπας (46′ Πόθο), Μπαπτιστάο, Εμπαρμπά (70’ Λασάρο Βινίσιους), Ραμαζάνι (46′ Μαρεζί)