Η Ανόρθωση μεταβαίνει απόψε στο «ΑΛΦΑΜΕΓΑ» για τον αγώνα με τον Άρη, με σκοπό να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες και θα επιδιώξει να… τριτώσει το καλό γι’ αυτήν στο συγκεκριμένο γήπεδο.
Η «κυρία» έχει κάνει ως τώρα το «δύο στα δύο» στη Λεμεσό, καθώς είχε αποχωρήσει νικήτρια στο ντέρμπι με την ΑΕΛ, επικρατώντας με 3-1 την 1η Οκτωβρίου για την 6η αγωνιστική, ενώ είχε κερδίσει τον Απόλλωνα με 1-0 για την 12η αγωνιστική στις 26 Νοεμβρίου!
Πάει ξανά στη Λεμεσό με σκοπό να κάνει το τρία στα τρία και να πάρει μία νίκη που θα την… εκτοξεύσει και θα αυξήσει τη διαφορά της από τον προσεχή της αντίπαλο στο +5.
Ο Γκερέρο εν τέλει δεν πρόλαβε κι έμεινε εκτός, όπως επίσης οι Ιωάννου, Περέα κι Αρτυματάς. Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Αρμπολέδα θα είναι στο τέρμα, με μπακ τους Κορέια-Ουαγκέ, έχοντας δίδυμο στα στόπερ τον Μαρμούκ με έναν εν των Κορρέα-Κάργα.
Στη μεσαία γραμμή αναμένεται να αγωνιστούν οι Τεχέρα και Τιουνέ, με τον Χρυσοστόμου να διεκδικεί επίσης μία θέση αντί του Σενεγαλέζου. Στα άκρα της επίθεσης θα παίξει σίγουρα ο Φερέιρα κι ένας εκ των Τσίκο-Γουαρίς, με τους Καστέλ και Γκασάμα στην κορυφή.

Ανδρέας Βεντούρης