Από τη στιγμή που ο Νέναντ Μπιέλιτσα έχει αναλάβει τη τεχνική ηγεσία, η Ουνιόν Βερολίνου έχει μαζέψει 10 βαθμούς, σε 5 παιχνίδια πρωταθλήματος, αφού, για τη 19η αγωνιστική, νίκησε 1-0 τη Ντάρμσταντ και, πλέον, βρίσκεται έξι βαθμούς πάνω από τη 17η θέση που οδηγεί, απευθείας, σε υποβιβασμό.

Το 0-0 του ημιχρόνου αντιπροσωπεύει τις προσπάθειες των δυο ομάδων και, όλα έδειχναν, πως ένα γκολ θα έκανε τη διαφορά. Αυτό το πέτυχε η Ουνιόν, στο 62ο λεπτό. Η ομάδα του Βερολίνου έφυγε στην κόντρα με τον Σέφερ, εκείνος πάσαρε στον Χόλερμπαχ, που βρέθηκε αριστερά και πέρασε την μπάλα ανάμεσα από τα πόδια του τερματοφύλακα της Ντάρμσταντ, για το 1-0. Έτσι, το καλοκαιρινό μεταγραφικό απόκτημα της Ουνιόν έφτασε τα τρία γκολ, όλα από τότε που ο Μπιέλιτσα κάθισε στον πάγκο. Η Ντάρμσταντ δεν είχε απάντηση στο γκολ της Ουνιόν και παραμένει ουραγός χωρίς νίκη στις 12 τελευταίες αγωνιστικές, μετρώντας οκτώ ήττες στο διάστημα αυτό.

ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ: Ρόνοου, Κνόχε, Φογκτ, Λέιτε, Κραλ, Τρίμελ, Σέφερ (83′ Χάμπερερ), Τουσάρτ, Γκόσενς (87′ Κεντίρα), Μπέρενς (90’+1′ Κάουφμαν), Χόλερμπαχ (83′ Άαρονσον)

ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ: Σούχελ, Ρίντελ (14′ Ζίμερμαν), Γκασούλα, Κλάρερ, Μπάντερ, Χόλαντ (87′ Μαγκλίτσα), Νίρνμπεργκερ (87′ Κέμπε), Τζούστβαν, Φράνγιτς (72′ Βίλελμσον), Σκάρκε (72′ Χόλτμαν), Πφάιφερ