Η ΑΕΚ ξεκίνησε νικηφόρα το 2024 και θέλει ανάλογη συνέχεια, με τον Ματίας Αλμέιδα να βλέπει το ιατρικό δελτίο να αδειάζει. Σε αυτό βρίσκονταν οι Σέρχιο Αραούχο, Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, ενώ ο Πάολο Φερνάντες εδώ και μέρες προπονείται κανονικά και είναι θέμα χρόνου να ενταχθεί στο πλάνο της ομάδας.

Για τον Γάλλο μπακ τα πράγματα φαίνεται πως είναι καλά, καθώς βρισκόταν στον πάγκο στο παιχνίδι της Τετάρτης και ο Αλμέιδα δεν θα προχωρούσε σε μια τέτοια κίνηση αν ο παίκτης δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί έστω και λίγα λεπτά. Ωστόσο όλα δείχνουν πως θα υπολογίζεται για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό. Ο Σιντιμπέ μπορεί να αγωνιστεί και στο αριστερό άκρο της άμυνας και μαζί με τον Πήλιο αναμένεται να καλύψουν το κενό των Ιρανών, εάν δεν γίνει κάποια μεταγραφική κίνηση.

Οσον αφορά τον Αραούχο, είναι ο μόνος που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα, αλλά ανεβάζει ρυθμούς. Εφόσον απέφυγε την επέμβαση στο γόνατο, συνεχίζει το πρόγραμμα επανένταξης, δείχνοντας πως δεν θα καθυστερήσει να επιστρέψει στη δράση.

Έτσι, παρά τις απουσίες των Μουκουντί, Χατζισαφί, Μοχαμαντί και Ζίνι, η ΑΕΚ δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα και με την επιστροφή των τελευταίων τραυματιών θα μπορέσει να βγάλει τη σειρά των απαιτητικών αγώνων που ακολουθεί, έχοντας λύσεις.