Ικανοποιημένος ο προπονητής της Ομόνοιας, Τσέτιλ Ρέιχνταλ, τόσο για τη νίκη όσο και την παρουσία της στο ματς με τη Δόξα:
«Ήταν μία εξαιρετική νίκη. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, με πολλές κινήσεις και ψηλή ένταση. Δημιουργήσαμε 11-12 ευκαιρίες, σκοράραμε τέσσερα γκολ. Θέλαμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό στο β’ ημίχρονο αλλά φανήκαμε κουρασμένοι. Ήταν μια δίκαιη νίκη, μπορούσαμε να σκοράρουμε κι άλλα τέρματα. Δεν μπορούμε να χαρούμε πολύ, έχουμε παιχνίδι την Πέμπτη κι από αύριο αρχίζουμε δουλειά. Θα παίξουμε παιχνίδια με δυσκολότερους αντιπάλους, αλλά θέλω να έχουμε την ίδια νοοτροπία και να κυριαρχούμε».

-Για το ότι ήταν πολύ ήρεμος στον πάγκο: «Είμαι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι. Δεν μου αρέσει να φωνάζω συνεχώς στους παίκτες μου, δεν είναι σωστό. Θέλω να τους δίνω αυτοπεποίθηση».

-Για το ρόστερ: «Βρίσκομαι εδώ και μόλις τρεις μέρες. Δεν ξέρω καλά το ρόστερ. Για μεταγραφές, αρμόδιος είναι ο κ. Γιάνσον. Φιλοδοξία μας είναι να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα».

-Για τον τραυματισμό του Σιπριάνο: «Δεν ξέρω ακόμη. Θα έχουμε καλύτερη εικόνα αύριο».

-Αν θεωρεί ότι η ομάδα έχει τη φυσική κατάσταση για να αποδώσει με τον τρόπο που θέλει: «Είμαστε ακόμη στην αρχή. Θέλουμε να αποδίδει σε ψηλότερο επίπεδο περισσότερη ώρα στο παιχνίδι. Να έχουμε την απόδοση του πρώτου ημιχρόνου σε μεγαλύτερη διάρκεια, θα βελτιωθούμε».

-Για τη φιλοσοφία του στις αλλαγές: «Εξαρτάται. Σήμερα έγινε αλλαγή ο Σιπριάνο που τραυματίστηκε, ενώ κάποιοι άλλοι ήταν κουρασμένοι. Δεν μπορούν να αγωνίζονται όλοι. Θα επιλέγονται οι 11 καλύτεροι».