Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Οθέλλου, Παναγιώτης Κουκούτσικας.

-Για το λάθος με το γιατρό που οδήγησε στην αναβολή του αγώνα με την ΑΕΛ: «Είναι ένα λάθος που πρώτη φορά συμβαίνει. Η συνεργασία μας ήταν σε πολύ καλό επίπεδο. Προσπαθούμε να δούμε τι έγινε, προς το παρόν είμαστε όλοι απογοητευμένοι και ψάχνουμε να δούμε γιατί δεν λειτούργησε σωστά το κάλεσμα προς τον γιατρό. Δεν μπορούμε να ρίξουμε αλλού την ευθύνη, την κύρια ευθύνη την φέρουμε εμείς ως Οθέλλος. Αυτή τη στιγμή μας συζητά αρνητικά όλο το φίλαθλο κοινό της Κύπρου. Κάνουμε την έρευνα μας να δούμε γιατί υπήρξε αυτό το λάθος και όταν καταλήξουμε θα επανέλθουμε».

-Για την παραίτηση του προέδρου: «Στην ένταση μπορεί να πεις και μια κουβέντα παραπάνω. Στέκεται στις λεπτομέρειες, δεν θέλει να έχουμε τέτοιου είδους εξελίξεις. Γι’ αυτό καλέσαμε για σήμερα έκτακτη γενική συνέλευση. Θα δούμε τι θα ειπωθεί απόψε. Ελπίζουμε ότι θα πρυτανεύσει η λογική».

-Για την ανακοίνωση του Εθνικού υπέρ του Οθέλλου: «Να ευχαριστήσουμε τον Εθνικό για την υποστήριξή του. Δεν νομίζω ότι ο Αθλητικός Δικαστής θα παρεκκλίνει από αυτό που αναφέρουν οι κανονισμοί, αλλά δεν έγινε σκόπιμα το λάθος. Υπομονή και θα δούμε».