Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95 και είπε τα εξής:

Για τη νίκη επί της Καρμιώτισσας: «Στεκόμαστε μόνο στο τι κάνει η δική μας ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας ήταν καλύτερη αλλά δεν σκοράραμε δεύτερο γκολ. Γι’ αυτό και στο δεύτερο ημίχρονο δυσκολευτήκαμε και είχαμε και τον Νεόφυτο ο οποίος με κάποιες παρεμβάσεις μας έσωσε. Είμαστε σε απόσταση αναπνοής και έτσι το επόμενο παιχνίδι με τον πρωτοπόρο είναι ξεχωριστό».

Για το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ: «Ευκαιρία να είμαστε στην κορυφή το βράδυ του Σαββάτου. Η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά και έχουμε και αύριο προπόνηση και μετά το παιχνίδι. Ο Μιχάλης Ιωάννου έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι στην αποστολή σε αντίθεση με τον Κάργα που ισχύει το αντίθετο. Ο Τεχέρα δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα».

Για το θέμα Αρμπολέδα: «Ο Αρμπολέδα δεν τέθηκε εκτός ομάδας και είναι στην διάθεση του προπονητή ο οποίος θα επιλέξει έναν από τους δύο στο ΓΣΠ. Είναι σε εξέλιξη η επαφές για ανανέωση και όταν προκύψει κάτι θα βγάλουμε ανακοίνωση.

Για τον Τσίκο (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ): «Ο Τσίκο είναι αδικαιολόγητος απών και θα ισχύσουν οι εσωτερικοί κανονισμοί της ομάδας. Δεν υπάρχει δικαιολογία και η διοίκηση θα το χειριστεί όπως πρέπει».