Η Μαγιόρκα υποδέχθηκε την Μπέτις με σκοπό να απομακρυνθεί κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη. Ωστόσο, οι «Σεβιγιάνοι» χάρη σε γκολ ποίημα του Αλτιμίρα πήραν τη νίκη με 1-0 και κράτησαν την επαφή τους με την πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος. Εξακολουθεί να έχει απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη η Μαγιόρκα.
Στο 10’ ο Ενρίκε έκανε ωραία ενέργεια και ξαφνικό σουτ στην δεξιά γωνία του Ραϊκοβιτς, αλλά ο Σέρβος επέδειξε καλά αντανακλαστικά και έδιωξε σε κόρνερ. Στο 17’ ο Πράτς νίκησε στον αέρα τον Παπασταθόπουλο, όμως η κεφαλιά του σταμάτησε στο δοκάρι.
Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ο Αλτιμίρα εκτός περιοχής έκανε κοντρόλ και με ένα πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Μαγιόρκα, δίνοντας προβάδισμα στους «Μπέτικος» με το εκπληκτικό αυτό γκολ. Η Μαγιόρκα φανέρα σοκαρισμένη δεν μπόρεσε να βγάλει κάποια αντίδραση πριν το ημίχρονο και έτσι έκλεισε το ημίχρονο με το 1-0.
Στο 64’ ο Ντάνι Ροντρίγκεζ έκανε ωραία προσποίηση, το σούτ όμως που επιχείρησε δεν ήταν εξίσου καλό, καθώς πέρασε ψηλά από το δοκάρι του Σίλβα. Λίγα λεπτά ο Μουρίκι από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα ψηλά με κεφαλιά.
Στο 78’ ο Λάτο από το ύψος της περιοχής πλάσαρε και αυτός άστοχα. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για την Μαγιόρκα ήρθε στο 82’. Ο Γκονζάλες έβγαλε σέντρα από δεξιά και ο Πράτς ολομόναχος μέσα από την περιοχή έστειλε άουτ την μπάλα.

ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Ραϊκοβιτς, Γκονζάλες, Βαλιέντ (58’ Ροντρίγκεζ), Ράιλο, Νάστασιτς, Λάτο (79’ Κόστα), Μορλάνες (79’ Λιάμπρες), Κόστα (36’ Μασκαρέλ), Νταρντέρ, Πράτς, Λάριν (58’ Μουρίκι)

ΜΠΕΤΙΣ: Σίλβα, Μπεγιερίν, Πετσέλα (46’ Βίσους), Παπασταθόπουλος, Άμπνερ, Τζόνι, Αλτιμίρα, Ενρίκε (84’ Κρούθ), Ίσκο, Ντιαό (46’ Ρόδρι), Φεκίρ (67’ Γουίλιαν Ζοσέ)