Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης Ανδρέας Σάντης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Goal n’ Roll της Cytavision και είπε αρκετά και σημαντικά πράγματα.

«Η απόδοση της ομάδα στα τελευταία 3-4 παιχνίδια δεν είναι αυτή που συνηθίσαμε. Αρχίσαμε μια τεράστια προσπάθεια σε πολλούς τομείς. Είναι μια μεταβατική περίοδος. Ο προπονητής και η ομάδα δημιούργησαν τις προσδοκίες. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, θα έρθουν και άσχημα αποτελέσματα και εκεί φαίνονται οι δύσκολες ομάδες. Στα άσχημα φαίνονται οι μεγάλές ομάδες. Δεν θεοποιούμε ούτε δαιμονοποιούμε από την μια μέρα στην άλλη. Είναι απίστευτο το σκαμπανεύασμα των σχολίων που γίνονται. Η ομάδα περνά μια περίοδο που δεν είναι στα καλύτερα της. Όλες οι ομάδες πέρασαν κρίση, άλλες άλλαξαν προπονητή και επανήλθαν, άλλες άλλαξαν και δεν επανήλθαν».

Θα προχωρήσετε σε τρίτη μεταγραφή; «Επιθυμία είναι να γίνει άλλη μια προσθήκη, αλλά προσθήκη ουσίας και ότι να προσθέσουμε αριθμητικά ακόμα έναν.  Κάποιοι από τους στόχους μας επέλεξαν να συνεχίζουν αλλού γιατί τα οικονομικά δεδομένα γι’ αυτούς ή άλλα πράγματα ήταν καλύτερα. Ο Ιανουάριος είναι πιο δύσκολος από το καλοκαίρι. Χτίζουμε για τις επόμενες περιόδους και ο κορμός είναι εκεί».

Για τις αποφάσεις της ΚΟΠ και αν είναι ευχαριστημένος: «Έγιναν πολλά το τελευταίο διάστημα και τέθηκε επιτακτικά κλείσιμο γηπέδων. Δεν συμφωνώ με την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών. Η ορθότερη λύση είναι να έρθουν εμπειρογνώμονες με τεχνογνωσία είτε μέσω UEFΑ, είτε από αστυνομίες πιο προηγμένων χωρών για να αναλάβουν τον σχεδιασμό και να εφαρμοστούν αυτοί οι σχεδιασμοί».

Σας απάντησε ο κ. Γκαγιέγο στο θέμα ανανέωσης του συμβολαίου του; «Με τον κ. Γκαγιέγο έχουμε άριστη συνεργασία και το κάθε πράγμα στην ώρα του».

Για τον Αρμπολέδα:
«Το κάθε πράγμα στην ώρα του. Τώρα πρέπει να ανασυνταχθούμε, να επανέλθουμε, να γίνουμε πιο απαιτητικοί».

Για το θέμα των μετοχών: «Την 1η Φεβρουαρίου είναι η συνέλευση και ελπίζω να προχωρήσουν τα πράγματα. Να επαναλάβω ότι για να μπορέσει η ομάδα να προσχωρήσει πρέπει να υλοποιηθούν κάποια πράγματα αλλιώς θα έχουμε και άλλου είδους προβλήματα».

Θα έχετε κάποια συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές: «Δεν υπάρχει πανικός στην Ανόρθωση. Ξέρουμε τι κάνουμε. Δυστυχώς είμαστε των άκρων στην Κύπρο. Όταν κάτι πάει καλά θεοποιούμε και όταν κάτι δεν πάει καλά το δαιμονοποιούμε. Άκουσα απίστευτα πράγματα τις τελευταίες μέρες».