Η μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δημιουργεί νέα δεδομένα, νέες απαιτήσεις και σίγουρα νέες προκλήσεις. Μπροστά σε αυτό το σκηνικό, με το Δήμο μας να μεγαλώνει σε έκταση και το ρόλο των τοπικών αρχών να τίθεται πλέον σε καινούργια βάση, ανακοινώνω την απόφασή μου να διεκδικήσω τη θέση του Δημάρχου στις επικείμενες εκλογές.

Θέτω ενώπιον της κοινωνίας του νέου Δήμου της Αραδίππου την ανεξάρτητη υποψηφιότητά μου, καθώς νιώθω ότι έχω τις δυνάμεις, τη γνώση και την εμπειρία να οδηγήσουμε το Δήμο μας στη νέα εποχή. Με πρώτη προτεραιότητα την ευημερία και τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών μας στην Αραδίππου, τους Τρούλλους και τα Κελλιά, να οδηγήσουμε το Δήμο μας μπροστά.

Στόχος μας, τα όσα πετύχαμε και τροχοδρομήσαμε τα τελευταία χρόνια, να αποτελέσουν εφαλτήριο για τη νέα εποχή. Να αναδείξουμε την Αραδίππου σε κόμβο τεσσάρων επαρχιών. Ένας σύγχρονος ευρωπαϊκός Δήμος με ιδιαίτερη ευαισθησία στην ποιότητα της ζωής των κατοίκων και σημαντικές προοπτικές στην ανάπτυξη του εμπορίου, της βιομηχανίας, της παροχής υπηρεσιών και της γεωργοκτηνοτροφίας.

Η ανεξάρτητη υποψηφιότητά μου βρίσκεται ενώπιον της κοινωνίας της Αραδίππου. Είμαι έτοιμος να συζητήσω και να ανταλλάξω απόψεις με πολιτικά κόμματα, οργανωμένα σύνολα και δημότες. Πιστεύω στη δύναμη της ενότητας και θα την επιδιώξω, αναζητώντας πάντα τις καλύτερες λύσεις.