Άπαντες σε εγρήγορση και κινητοποίηση. Είναι άκρως σημαντικές και ενδεχομένως καθοριστικές οι επόμενες 3-4 βδομάδες για την έκβαση όλων των στόχων που έχουν θέσει στο ΑΠΟΕΛ.
ΣΤΟΧΟΣ 1: Αφορά το αγωνιστικό κομμάτι. Η ομάδα φουλάρει για την αναμέτρηση  της Κυριακής στην Πάφο. Η διατήρηση στην 1η θέση και η εκεί παραμονή της για το ντέρμπι με την Ομόνοια επιβάλλει βαθμολογικό κέρδος με την Πάφος FC.
Όσον αφορά τα νέα από τον Αρχάγγελο, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στους Ντβάλι και Κρέσπο. Ο Γεωργιανός…ενδεχομένως να μην επιστρέψει ούτε σε αυτό το ματς αφού ακόμα δεν έλαβε μέρος σε φουλ προπόνηση, ενώ ο Ισπανός αισθάνεται καλύτερα μέρα με τη μέρα, αλλά στην τελευταία προπόνηση θα αποφασίσει ο Σα Πίντο.
ΣΤΟΧΟΣ 2: Η διοίκηση…το παλεύει για να ανταποκριθεί στις οικονομικές της υποχρεώσεις. Εντός των επόμενων 15 ημερών, στοχεύει να πληρώσει δύο μισθούς και θέλει να υλοποιήσει την υπόσχεση που έδωσε σε παίκτες και προπονητική ομάδα.
Ο ένας μισθός, θα καταβληθεί, πριν το ματς της Κυριακής και ο άλλος μετά το ντέρμπι με την Ομόνοια.
ΣΤΟΧΟΣ 3: Να φέρουν περισσότερο χρήμα τα σχέδια οικονομικής στήριξης. Μετά την θερμή ανταπόκριση στις πρώτες μέρες, είναι γεγονός ότι δεν υπάρχει συνέχεια, όμως γίνονται καθημερινά εισφορές.
Ενδεχομένως να βελτιωθεί εκ νέου το σκηνικό, εν όψει του ότι ο κόσμος θα πάρει οικονομική ανάσα στην περίοδο των εορτών.
Επιβάλλεται πάντως, να επιτευχθεί ο στόχος των 2 εκατομμυρίων ευρώ για  να καλύψει η διοίκηση τους μισθούς, τις προσφυγές (θέλει ένα μεγάλο ποσό) και άλλα τρέχοντα έξοδα.
Στο μεταξύ, οικονομική ανάσα, αναμένεται να προκύψει και από το μουσικό πάρτι στις 28 Δεκεμβρίου με τη Δέσποινα Βανδή και την Έλλη Κοκκίνου.
Ήδη άρχισαν οι πρώτες κρατήσεις θέσεων.