O Διγενής Μόρφου αποχαιρετά τον Ανδρέα Διονυσίου.
Διαβάστε το αντίο του παλιού ποδοσφαιριστή Χαρίλαου Χαριλάου:
«Ότι και να γράψει κανείς για τον Ανδρέα Διονυσίου θα είναι λίγο. Κάτι θα αφήσει πίσω. Για την ανθρωπιά του; Για την λεβεντοσύνη του; Για την απλοχεριά του; Για την αγάπη του προς την Μόρφου μας;
Πάνω από όλα όμως είχε τον Διγενή Ακρίτα. Πιο πολύ από όλους μας. Ήταν μαζί μας στα πιο δύσκολα μεταπολεμικά χρόνια, τότε που οι Μορφίτες σκορπισμένα στους τρεις ορίζοντες του νησιού δεν μπορούσαν να βοηθήσουν το μισοβυθισμένο καράβι, το σωματείο μας. Ο Ανδρέας μπήκε μπροστά και μαζί με μια χούφτα άλλων μελών και τους παίκτες που μας απόμειναν, έστησε τα πρώτα θεμέλια για τη μεταπολεμική ιστορία του Διγενή μας.
Να πας στο καλό Αντρέα. Καλό παράδεισο να έχεις. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ».
Η κηδεία του αγαπημένου μας Προέδρου θα γίνει αύριο Σάββατο 2/12 στις 11 το πρωί στο Πλατύ. Αγλαντζιάς.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "ΚΗΔΕΙΑ Τον πολυαγαπημένο μας σύζυγο, πατέρα, παππού και αδελφό ΑΝΔΡΕΑ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ από Μόρφου, κάτοικο Αγλαντζιάς που απεβίωσε στις 30.11.2023 σε ηλικία 83 ετών κηδεύουμε το Σάββατο 2.12.2023 και ώρα 11:00 π.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στο Πλατύ Αγλαντζιάς και καλούμε όλους όσους τιμούν τη μνήμη του να παραστούν. Î οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στην εκκλησία από τις 10:30 π.μ. Οι τεθλιμμένοι: Σύζυγος: Ντίνα Διονυσίου Παιδιά: Πάνος Πέτρη Διονυσίου Εγγόνια: Ανδρέας, Χαράλαμπος αδέλφια και λοιποί συγγενείς Αντί στεφάνων θα γίνονται εισφορές."