Άλλη μια δύσκολη χρονιά έχει φτάσει στο τέλος της, με τον πρωταθλητή μας, Γιάννη Αντωνίου, να καταγράφει μοναδικά αποτελέσματα και επιτεύγματα για το Κυπριακό Judo και την χώρα μας. Την μικρή μας Κύπρο.

Μια χρονιά, γεμάτη με σκληρές προπονήσεις αλλά και απίστευτες θυσίες από τον δεκαοχτάχρονο μας πρωταθλητή ο οποίος, με χαμόγελο και σκληρή δουλειά, σε συνεργασία με τον προπονητή του, Zviad Tsotskolauri φέρνουν την μια επιτυχία μετά την άλλη για την Κύπρο μας.

Όλα αυτά τα θετικά αποτελέσματα, μας φέρνουν όλο και πιο κοντά στον μεγάλο μας στόχο, που δεν είναι άλλος από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε και τις τεράστιες οικονομικές θυσίες οι οποίες γίνονται από την πλευρά της οικογένειας του αθλητή, για να μπορεί ο Γιάννης να μην απουσιάζει από καμία διοργάνωση.

Γι΄ αυτό τον σκοπό έχει συσταθεί μια ομάδα, με επαγγελματίες γύρω από τον Γιάννη, για να μπορεί να υποστηριχθεί η όλη του προσπάθεια πρωταθλητή μας.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά δημόσια το Σωματείο του Γιάννη, Piero Judo Academy καθώς και όλους τους οπαδούς του, μικρούς και μεγάλους, για την αδιάκοπη στήριξη τους !!!

Μήνυμα από τον αθλητή: «Σας ευχαριστώ όλους για την αδιάκοπη στήριξη σας. Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου Καλά Χριστούγεννα σε εσάς και τις οικογένειες σας και ένα ευτυχισμένο 2024 γεμάτο υγεία. Μαζί θα ανεβάσουμε την Κύπρο μας ακόμη πιο ψηλά»