Μια σπουδαία μεταγραφή ολοκληρώνει η Ίντερ, με το βλέμμα στη… νέα σεζόν! Οι «νερατζούρι» κινήθηκαν με άκρα μυστικότητα και τα βρήκαν σε όλα με τον Πιοτρ Ζιελίνσκι, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται στο φινάλε της σεζόν.

Ο 29χρονος χαφ απάντησε θετικά στην πρόταση του Μπέπε Μαρότα και μένει να πέσουν οι υπογραφές την 1η Ιανουαρίου, ώστε να μετακινηθεί στην Ίντερ ως ελεύθερος μετά το φινάλε του πρωταθλήματος.

Ο Ζιελίνσκι συμφώνησε να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους «νερατζούρι», ενώ θα λαμβάνει το ποσό των 4.5 εκατ. ευρώ ετησίως. Μάλιστα, οι άνθρωποι του κλαμπ πιέζουν ήδη τον παίκτη για να κλείσει από την 1η Ιανουαρίου, όταν και μπορεί να υπογράψει σε άλλη ομάδα και με το συμβόλαιό του να τελειώνει στο τέλος της σεζόν.

Ο διεθνής Πολωνός χαφ αγωνίζεται στη Νάπολι από το καλοκαίρι του 2016. Σε αυτή την επταετία έχει γράψει 351 συμμετοχές με 33 γκολ και 35 ασίστ, ενώ με την εθνική του ομάδα μετράει 86 ματς με 10 τέρματα.

Με αυτή τη μεταγραφή η Ίντερ συνεχίζει τις «έξυπνες βόμβες», αποκτώντας διαρκώς παίκτες ως ελεύθερους. Κάτι που φέρει την υπογραφή του Μπέπε Μαρότα, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να φέρει στο Μιλάνο χωρίς να πληρώσει κάποιο ποσό τους Μάρκους Τιράμ, Αντρέ Ονάνα, Χένρικ Μκιταριάν, Χακάν Τσαλχάνογλου.