Κλειστή είναι γύρω στις 11:30 πριν το μεσημέρι, η αριστερή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο από Αραδίππου προς Αεροδρόμιο Λάρνακας, στο τμήμα μεταξύ των κυκλικών κόμβων Ριζοελιάς και Καλού Χωριού, στην κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο, αφού εκδηλώθηκε φωτιά σε αυτοκίνητο, το οποίο αρχικά προσέκρουσε σε κράσπεδο στην αριστερή πλευρά του δρόμου και ακινητοποιήθηκε στο σημείο.
Μέλη της Αστυνομίας βρίσκονται στο σημείο για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας, ενώ μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έσπευσαν στο σημείο, όπου και κατέσβησαν τη φωτιά στο όχημα.
Στο όχημα επέβαιναν γυναίκα και το 4χρονο παιδί της. Παραλήφθηκαν από πλήρωμα ασθενοφόρου για μεταφορά τους στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, για να τύχουν ιατρικών εξετάσεων.
Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγοί, οι οποίοι καλούνται να οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στην περιοχή για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας.