Το ζητούμενο κόντρα στον Οθέλλο ήρθε, όλοι έμειναν ευχαριστημένοι από τον Άγγελο Τσολάκη από την στιγμή που μπήκε ένα τέλος στην κατρακύλα και πλέον κοιτάνε την επόμενη μέρα.
Το θέμα προπονητή εξακολουθεί να παραμένει στην κορυφή των θεμάτων που απασχολούν τον Απόλλωνα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η προσπάθεια δεν ξεκίνησε από την αρχή μετά το ναυάγιο με τον Μάρκους Βάιντσιρλ.
Ο Γερμανός ήταν ένας από τους υποψήφιους (ο βασικότερος) αλλά δεν σταμάτησαν οι επαφές με τους υπόλοιπους του short list στους οποίους πλέον έχει δοθεί πλέον το βάρος.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όπως είχε προγραμματιστεί ταξίδι του Βάντσιρλ στην Κύπρο, θα προγραμματιστεί και με άλλους προπονητές προκειμένου οι διοικούντες να έχουν κατ’ ιδίαν επαφές.
Μέχρι να καταλήξουν στον… εκλεκτό, ο Άγγελος Τσολάκης θα έχει την ευθύνη της ομάδας, εξάλλου το τόνισε και ο ίδιος ότι θα είναι εκεί όσο τον χρειάζεται ο Απόλλωνας και όλα δείχνουν ότι αυτός θα οδηγήσει την ομάδα και στο παιχνίδι Κυπέλλου της Τετάρτης με την Αγία Νάπα καθώς είναι μικρό το διάστημα που μεσολαβεί.

Χρίστος Χρίστου