Ο Σοφρώνης Αυγουστή θα υπολογίζει κανονικά ενόψει ΑΕΛ στους Ουζόχο και Σεμέδο οι οποίοι θα ενσωματοθούν με τις εθνικές τους ομάδες για το Κόπα Άφρικα μετά τον αγώνα την 17ης αγωνιστικής. Θετική εξέλιξη για τον Κύπριο τεχνικό ο οποίος θα στερηθεί μόνο τον τραυματία Φαμπιάνο του οποίου η αποκατάσταση ελπίζουν στην ομάδα να συνεχιστεί με αυτό το ρυθμό και να επιστρέψει εντός του επόμενου μήνα.

Επιστρέφει και Μάθιους ο οποίος απουσίαζε κόντρα στο ΑΠΟΕΛ και θα πάρει θέση στην βασική εντεκάδα όπως όλα δείχνουν. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του προπονητή για την αναμέτρηση.

Οι «πράσινοι» θέλουν να αφήσουν πίσω την βαριά ήττα στο «αιώνιο» και να επιστρέψουν ξανά στα θετικά αποτελέσματα με τον κόσμο στο πλευρό τους στο ΓΣΠ. Απέναντι στην ΑΕΛ τον πρώτο γύρο, παρά την καλή εμφάνιση δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και έμειναν στο «άγωνο» 0-0 για αυτό και είναι ένας επιπλέον λόγος να «πάρουν το αίμα τους πίσω».

Στα μεταγραφικά όπως γράψαμε νωρίτερα, οι αρμόδιοι στην ομάδα κινούνται για την απόκτηση του Μιχάλη Παπαστυλιανού από την Πέγεια 2014 για να συμπληρώσουν το κενό που θα αφήσει ο Ουζόχο και ο τραυματίας Φαμπιάνο.

Σόλωνας Κύπρου