Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας της κλήρωσης της β’ φάσης του Κυπέλλου Coca Cola, οι εκπρόσωποι των ομάδων που ήταν εκεί έκαναν δηλώσεις για τα παιχνίδια τους.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ-ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ (ΑΝΟΡΘΩΣΗ)
«Είναι μια κλήρωση που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί επιθυμητή αλλά για να φτάσει η Ομόνοια 29η Μάιου να παίζει αγώνα Κυπέλλου με την Ανόρθωση σημαίνει κάτι καλό θα έχουν κάνει σε αυτή την ομάδα και έχουν τον σεβασμό μας».

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ (ΠΑΦΟΣ FC)
Οι μονοί αγώνες κρύβουν παγίδες. Ελπίζω να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε την πρόκριση».

 ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (ΟΜΟΝΟΙΑ)
«Είμαστε το φαβορί, δεν υπάρχει αμφιβολία αλλά θα πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Η αντίπαλος έχει το σεβασμό μας, έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Είναι μια σημαντική γι’ αυτούς, χρειάζεται μεγάλη προσοχή το παιχνίδι και πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί για να πάρουμε την πρόκριση».

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛ (FREEDOM ΕΝΥ ΔΙΓΕΝΗΣ)
«Το όνομα και το μέγεθος του αντιπάλου λέει πολλά. Είναι πρόκληση, θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ (ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ)
«Γνωρίζουμε τις δυσκολίες, θα μπορούσαμε να έχουμε πιο εύκολη κλήρωση. Αποδείξαμε ότι είμαστε ανταγωνιστικοί και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας».

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ (ΑΠΟΕΛ)
«Χαριτολογώντας να πω ότι θα πρέπει να εξαιρεθεί το ζευγάρι ΑΠΟΕΛΝέα Σαλαμίνα, είναι η τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Μείναμε πίσω από πλευράς κατακτήσεις τίτλων τα τελευταία χρόνια και οποιοσδήποτε τίτλος είναι καθορισμένος στόχος από την αρχή της χρονιάς».

ΜΑΡΙΟΣ ΜΙΤΣΙΔΗΣ (ΕΘΝΙΚΟΣ)
«Το κύπελλο είναι διαφορετικός θεσμός από το πρωτάθλημα. Θα κυνηγήσουμε στην έδρα μας τις πιθανότητές μας».

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΡΗΣ)
«Ο Εθνικός είναι μια πολύ καλή ομάδα, ειδικά στην έδρα μας. Θέλουμε τη διάκριση στο κύπελλο, η τελευταία φορά που το κάναμε ήμουν έφηβος. Θα πάμε για την πρόκριση».

ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (ΑΕΖ)
«Η κλήρωση ήταν ευνοϊκή για την ομάδα μας. Θέλαμε μια τέτοια κλήρωση για να προχωρήσουμε στον θεσμό. Αυτό που απομένει είναι να αποδείξουμε στο γήπεδο ότι είμαστε η ομάδα που πρέπει να προκριθεί στην επόμενη φάση».

ΑΡΙΑΔΝΗ ΓΕΝΕΘΛΙΟΥ (ΑΕΛ)
«Χαριτολογώντας να πω ότι θα πρέπει να εξαιρεθεί και το δικό μας ζευγάρι. Είναι μια δύσκολη χρονιά για μας, θα το παλέψουμε για να πάρουμε την πρόκριση».

ΠΑΝΟΣ ΚΩΣΤΑ (ΑΠΟΛΛΩΝ)
«Ο Απόλλωνας είναι διαχρονικά καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί. Είναι ξεχωριστά και ιδιαίτερα τα παιχνίδια μας κι ελπίζω να φτάσουμε ως το τέλος».

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (ΑΕΚ)
«Δεν διαλέγουμε διοργανώσεις, θέλουμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος. Με σοβαρότητα να εκμεταλλευτούμε το πλεονέκτημα της έδρας και να φτάσουμε ως το τέλος».