-Για τη νίκη και την εμφάνιση στο ματς με τον Οθέλλο: «Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ σε ένα διάστημα που δεν είχαμε καλή παρουσία, μετά ωστόσο καταφέραμε να φτάσουμε στην ανατροπή. Αναμφίβολα αυτό που περιμένουμε από την ομάδα είναι σταθερότητα. Την είχαμε σε 4-5 συνεχόμενα παιχνίδια με εξαίρεση το β’ ημίχρονο με την Ανόρθωση. Την περιμένουμε να έχει σταθερή απόδοση, με αυτοσυγκέντρωση και υπευθυνότητα στο γήπεδο. Κάποιες φορές θα έχουμε καλή απόδοση, κάποιες πιο κάτω αλλά αυτά τα στοιχεία πρέπει να τα έχουμε σε μόνιμη βάση».

-Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Παναγιώτου και Μάθιους νιώθουν πολύ καλύτερα. Θα προσπαθήσουν να προπονηθούν σε φουλ ρυθμό στις επόμενες 1-2 προπονήσεις και να είναι διαθέσιμοι. Κακουλλής και Σίμιτς ακόμη δεν μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα, είναι αμφίβολοι. Ο Χαράλαμπος Κυριακίδης έχει αποκομίσει σοβαρό τραυματισμό στον ώμο σε μία προπόνηση, περιμένουμε τις ιατρικές γνωματεύσεις για να δούμε τη διαδικασία που θα ακολουθήσει. Θα μείνει εκτός για μεγάλο διάστημα. Ο Κούσουλος προπονείται κανονικά. Ο προπονητής, ο Χαραλάμπους και ο Αλιούμ θα απουσιάσουν από τον αγώνα με την Καρμιώτισσα».

-Αν ο τραυματισμός του Κυριακίδη θα φέρει μεταγραφή τερματοφύλακα: «Θα αξιολογηθεί η κατάσταση από τους αρμόδιους και θα λάβουν τις αποφάσεις τους. Ότι χρειαστεί να γίνει, θα γίνει».

-Για το θέμα του Λοΐζου: «Η ομάδα χειρίζεται εσωτερικά το θέμα, ο ποδοσφαιριστής προπονείται κανονικά και είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας».

-Για το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα: «Θα χρειαστεί και πάλι μια καλή παρουσία για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Οι λεπτομέρειες θα κάνουν πάλι τη διαφορά. Ελπίζουμε ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί όπως πρέπει για να δώσουμε συνέχεια στις επιτυχίες μας. Περιμένουμε δύσκολο κι ανταγωνιστικό παιχνίδι».

-Για τον κόσμο: «Η παρουσία του ήταν πολύ σημαντική στον αγώνα με τον Οθέλλο, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο που δεν είχαμε καλή παρουσία. Βοήθησε πάρα πολύ, ευχόμαστε να φύγουν με τα ίδια συναισθήματα».

-Για την ανανέωση του συμβολαίου του Κούσουλου: «Την κέρδισε με το σπαθί του, αποτελεί την επιβράβευση για τον ίδιο μετά από μια πολύ δύσκολη περίοδο που είχε με τον τραυματισμό του, που κατάφερε να επανέλθει μετά από ενάμιση χρόνο και να φέρει την απόδοσή του σε πολύ καλά επίπεδα».

-Αν ακολουθεί ο Φαμπιάνο: «Είναι ένα θέμα που χειριζόμαστε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όταν έχουμε να πούμε κάτι, θα το κάνουμε».

-Για τον Εράκοβιτς και τον Άμο: «Ο Εράκοβιτς έχει εγγραφεί στον κατάλογο Α’. Ακολουθεί την αποκατάστασή του στη Σερβία, πάει πάρα πολύ καλά. Χρειάζονται έξι με οκτώ μήνες για να επανέλθει ένας παίκτης μετά από τραυματισμό ρήξη χιαστών συνδέσμων. Ο Άμο προπονείται εδώ και αρκετό καιρό με την ομάδα, ήταν στην αποστολή για πρώτη φορά με τον Οθέλλο. Είναι θέμα προπονητή πότε θα τον χρησιμοποιήσει».