Στόχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως έχει γίνει τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Σερού Γκιρασί, με τον δεύτερο σκόρερ της Bundesliga να διαθέτει μία ρήτρα – παιχνίδι για τους «κόκκινους διαβόλους». Πολλοί μιλούν για… λάθος από την Στουτγκάρδη, τη στιγμή που ο Έρικ Τεν Χαγκ τον συγκρίνει – οικονομικά – με τον Άντονι Μαρσιάλ!

Νέο μεταγραφικό σενάριο έχει κάνει την εμφάνισή του τις τελευταίες ώρες και αφορά τη μετακίνηση του Σερού Γκιρασί από την Στουτγκάρδη στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με το εν λόγω ενδιαφέρον να επιβεβαιώνει και ο Fabrizio Romano, επισημαίνοντας πως πρόκειται για μία εξαιρετική περίπτωση.

Δεν είναι μόνο τα 16 γκολ σε 14 αναμετρήσεις σε επίπεδο Bundesliga, που τον τοποθετούν πίσω μόνο από τον Χάρι Κέιν των 18 γκολ, αλλά και το γεγονός πως η ρήτρα του φαντάζει μία ιδιαίτερα απλή υπόθεση για τους «κόκκινους διαβόλους». Και αυτό διότι το ποσό που αξιώνει η Στουτγκάρδη, για να μπει όποιος θέλει σε συζητήσεις μαζί του, έγκειται μόλις στα 17,5 εκατομμύρια. Τέσσερα περισσότερα δηλαδή από όσα λαμβάνει ετησίως ο Άντονι Μαρσιάλ!

Ο Έρικ Τεν Χαγκ το γνωρίζει αυτό, φημολογείται πως έχει ήδη μεταφέρει το ενδιαφέρον του στους ισχυρούς άνδρες του club και μένει να δούμε την κατάληξη της υπόθεσης. Μίας υπόθεσης που σαφώς επηρεάζεται από το γεγονός πως ο Μάρκους Ράσφορντ δεν έχει καμία σχέση με την περσινή του, αγωνιστική κατάσταση, πως ο Άντονι Μαρσιάλ είναι «φευγάτος» και πως ο Ράσμους Χόιλουντ δεν έχει βρει δίχτυα ακόμη σε επίπεδο Premier League, μετά από 10 αναμετρήσεις.