Ο Κέβιν Πάντερ είναι ένας από τους πιο προικισμένους σκόρερ στη Euroleague, διαθέτοντας ένα πληρέστατο επιθετικό ρεπερτόριο. Ακόμη και αυτός, παρόλα αυτά, έχει τον… κακό του δαίμονα.
Μιλώντας στο podcast URBONUS, ο γκαρντ της Παρτίζαν κλήθηκε να κατονομάσει τον κορυφαίο αμυντικό που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει στην Ευρώπη, και επέλεξε τον Ροντρίγκ Μπομπουά, τονίζοντας πως ο παίκτης της Εφές έχει μακριά χέρια αλλά και απίθανο timing ώστε να κάνει τάπες.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Δεν ξέρω αν το έχω πει, αλλά ο Μπομπουά είναι τόσο ενοχλητικός! Απέκτησα πολύ σεβασμό για τον Μπομπουά όλα αυτά τα χρόνια. Απλώς όταν ήμουν πρωτάρης στην EuroLeague, μπλόκαρε τα σουτ μου σχεδόν σε κάθε παιχνίδι. Από τότε που ξεκίνησα να παίζω στην EuroLeague μέχρι σήμερα.
Είναι δυνατός και έχει καταπληκτικό timing. Δεν ξέρω αν είναι μόνο στο σουτ μου ή κάτι άλλο, αλλά το timing που έχει είναι ακραίο. Και έχει πολύ μακριά χέρια, επίσης. Δεν είμαι σίγουρος αν το ξέρεις, αλλά έχει πραγματικά, πολύ μακριά χέρια. Ακόμα και πέρυσι όταν παίξαμε αντίπαλοι με την Εφές, πέρασα μια φορά, και πήγα για floater, ήρθε ακριβώς πίσω μου και το μπλόκαρε.
Και δεν το έχω συνηθίσει πραγματικά γιατί μόλις σε προσπεράσω και σηκωθώ λίγο ή φτάσω στο σουτ μου, αισθάνομαι ασφαλής, αλλά αυτός μου κάνει τάπα. Μάλλον μόνο με αυτόν ισχύει, πιστεύω, γιατί νιώθω σαν να έχει πολύ, πολύ καλό συγχρονισμό με το σουτ μου».