Ο Φραν Ναβάρο θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού ενόψει Ιανουαρίου.
Άμεσα ήθελε να κλείσει το θέμα της απόκτησης ενός επιθετικού ο Ολυμπιακού και το έπραξε, καθώς οριστική είναι η συμφωνία του με την Πόρτο για την απόκτηση του Φραν Ναβάρο ως το καλοκαίρι, με τη μορφή δανεισμού. Ο 26χρονος φορ δεν βρισκόταν στα πλάνα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο στους «δράκους» και ο Πέδρο Άλβες δούλεψε την υπόθεση τις τελευταίες μέρες, καταφέρνοντας να κλείσει το ντιλ.
Ο Ναβάρο αναμένεται σήμερα στην Ελλάδα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει. Ο Ολυμπιακός θα καταβάλει άμεσα στην Πόρτο το ποσό των 250.000 ευρώ για τον δανεισμό, ενώ για το καλοκαίρι έχει μπει οψιόν αγοράς ύψους 7,5 εκατ. ευρώ.
Η σπουδή των «ερυθρόλευκων» να φέρουν έναν επιθετικό στην ομάδα πριν την Πρωτοχρονιά έχει λόγο, καθώς ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί αναχώρησε ήδη για το Μαρόκο, καθώς στις 2/1 πρέπει να δώσει το παρών στην προετοιμασία της εθνικής του ομάδας ενόψει του Κόπα Άφρικα. Τουλάχιστον για έναν μήνα ο Μαροκινός στράικερ θα απουσιάσει, οπότε ο Ολυμπιακός έπρεπε να βρει λύση για την επίθεση, μιας και τις επόμενες εβδομάδες ακολουθούν μια σειρά από σημαντικά παιχνίδια που θα κρίνουν την πορεία του σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.
Η μοναδική διαθέσιμη εναλλακτική αυτή τη στιγμή για την επίθεση των Πειραιωτών είναι ο Γιόβετιτς, καθώς ο Ελ Αραμπί είναι τραυματίας και δίνει αγώνα δρόμου για να προλάβει να είναι έτοιμος για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στις 7/1. Το θετικό για τον 36χρονο φορ είναι ότι χθες ακολούθησε μέρος της προπόνησης, αλλά δύσκολα θα είναι σε θέση να παίξει την Τετάρτη κόντρα στη Λαμία.