Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος.

-Για την ήττα από την Σπάρτα Πράγας και τον αποκλεισμό από την Ευρώπη: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπως το περιμέναμε. Κάναμε πιο εύκολο το έργο της με τα δύο γκολ που δεχθήκαμε στο πρώτο δεκάλεπτο. Φάνηκε ότι τα λάθη σ’ αυτό το επίπεδο πληρώνονται. Εμείς δεν ήμασταν εύστοχοι στις ευκαιρίες μας. Στο β’ ημίχρονο κάναμε μεγάλη προσπάθεια αλλά φάνηκε πόσο καλή ομάδα είναι η Σπάρτα. Βλέπαμε πόσο ήρεμα έβγαζαν την μπάλα από την περιοχή της στην πίεση που ασκήσαμε. Ήταν η καλύτερη ομάδα του ομίλου. Πιστεύω ότι πήγαμε και στα έξι παιχνίδια χωρίς φόβο, χωρίς να αλλάξουμε το στυλ παιχνιδιού μας. Κάποιες φορές είναι και θέμα επιπέδου. Νιώθουμε καλά και περήφανοι γιατί κάναμε ότι μπορούσαμε. Εισπράξαμε καλά λόγια από τους αντιπάλους. Αν δει κανείς τη συνολική εικόνα, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί οτιδήποτε άλλο από πετυχημένη. Ήταν μεγάλο το άλμα και η πρόοδος που κάναμε».

-Για τη συνέχεια: «Βλέπουμε το παιχνίδι με τη Δόξα, θα είναι πολύ δύσκολο. Η Δόξα θα κατέβει να κερδίσει, δεν θέλουμε να το πετύχει τη Δευτέρα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι».

-Για τη μεταγραφή του Μάτισικ: «Συνηθίζουμε τέτοιες κινήσεις. Είναι 19 ετών, έχει προοπτική. Είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Ελπίδων της Πολωνίας. Μπορεί να μας βοηθήσει, να βοηθηθεί και ο ίδιος και γι’ αυτό τον αποκτήσαμε. Ο ποδοσφαιριστής είναι στην Κύπρο και προπονείται ήδη με την ομάδα. Στο παρόν στάδιο δεν προκύπτει άλλη κίνηση, θα δούμε αν θα προχωρήσουμε σε κάποια άλλη».