Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει και του αγώνα με την Μπάτσκα Τόπολα στο Καραϊσκάκη για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών εξήγησε γιατί οδεύει μετ’ εμποδίων ο Πορτογάλος τεχνικός προς το ντεμπούτο του στον πάγκο της νέας ομάδας του.

Αφού έξι παίκτες αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού και συγκεκριμένα οι Ποντένσε, Γιοβέτιτς, Σκάρπα, Φρέιρε, Πορόσο και Ρίτσαρντς. Ο Πορτογάλος εξτρέμ είναι ο μόνος από τους συγκεκριμένους που έχει πιθανότητες να αγωνιστεί απέναντι στους Σέρβους, με την περίπτωσή του να αποτελεί σίγουρα ερωτηματικό.

Συνολικά, πάντως, είναι πολύ πιθανόν να μην έχει 10 παίκτες στη διάθεσή του ο 58χρονος προπονητής. Αφού Μπιανκόν και Μπρίνιτς είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας, ενώ οι Βρουσάι και Ανδρούτσος είναι στη Β ομάδα το τελευταίο διάστημα.

Ακούστε τι είπε παράλληλα ο Κώστας Νικολακόπουλος για τα πρώτα πράγματα που άρεσαν και εκείνα που δεν άρεσαν στον Κάρλος Καρβαλιάλ στην αγωνιστική ταυτότητα του Ολυμπιακού.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα