Πένθος στην Ισπανία για τον χαμό ενός φιλάθλου της Γρανάδα στις κερκίδες του “Λος Κάρμενες”, κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Αθλέτικ για τη 16η αγωνιστική της La Liga.
Ο φίλαθλος υπέστη καρδιακή ανακοπή και παρά τις πρώτες βοήθειες από τους γιατρούς των γηπεδούχων, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.
Η ενημέρωση έγινε περίπου μία ώρα μετά το συμβάν, με τις δύο ομάδες να αποφασίζουν την οριστική διακοπή του αγώνα.

Το χρονικό της τραγωδίας
Πρώτος αντιλήφθηκε τι συνέβη ο τερματοφύλακας των Βάσκων, Ουνάι Σιμόν, ο οποίος ενημέρωσε τον διαιτητή κι αυτός διέκοψε το παιχνίδι και ενημέρωσε με τη σειρά του τους υπευθύνους του γηπέδου. Αμέσως έσπευσαν στο σημείο οι γιατροί της Γρανάδα, που έκαναν καρδιοαναπνευστική ανάνηψη στον φίλαθλο.
Οι πρώτες βοήθειες δόθηκαν όσο οι υπόλοιποι φίλαθλοι κρατούσαν ένα λευκό σεντόνι γύρω από το σημείο, ώστε να μην υπάρχουν τηλεοπτικά πλάνα.
Κατόπιν, ο φίλαθλος μεταφέρθηκε στο ιατρείο του γηπέδου κι από εκεί διακομίστηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο.
Οι παίκτες των δύο ομάδων έκαναν ζέσταμα στο χορτάρι στα πρώτα λεπτά της διακοπής, όμως στη συνέχεια πήραν εντολή να φύγουν για τα αποδυτήρια. Σχεδόν μία ώρα αργότερα, η Αθλέτικ γνωστοποίησε πρώτη ότι ο φίλαθλος έχασε τη μάχη για τη ζωή και πως το παιχνίδι διεκόπη οριστικά.