Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Άρη Κώστας Παπαδόπουλος μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 για την μεγάλη προσπάθεια της ομάδας κόντρα στην Ρέιντζερς και το Λεμεσιανό ντέρμπι που ακολουθεί με την ΑΕΛ.

«Μπορεί να ακούγεται κάπως υπερβολικό αλλά δεν είναι έτσι. Επιστρέφοντας από το γήπεδο υπήρχε η απογοήτευση. Στεναχωρήθηκαν οι ποδοσφαιριστές γιατί με βάση την εικόνα μας θα μπορούσαμε να φύγουμε με ένα ιστορικό διπλό από την Γλασκώβη. Χάθηκε ο στόχος πρόκρισης στο Europa League, θα κυνηγήσουμε αυτόν που μας έμεινε».

Ο Άρης ήταν πολύ καλός ειδικά στο α’ ημίχρονο όπου πέτυχε και ένα πανέμορφο γκολ: «Είπα ξανά για τον Κακόριν ότι κάνει καλά παιχνίδι. Ήταν ένα πανέμορφο γκολ. Και η πάσα του Κακόριν και το τελείωμα του Μπαμπίκα που είναι και ιστορικό γκολ».

Ήθελαν να πάρουν και «εκδίκηση» από πλευράς Ρέιντζερς: «Είχαν ένα λόγο παραπάνω και ήταν και υποψιασμένοι, το είπε και ο προπονητής τους. Υπήρχε αυτό το κίνητρο αλλά δείξαμε ότι η νίκη που πετύχαμε στη Λεμεσό μόνο τυχαία δεν ήταν».

Πρώτη φορά σε ομίλους και έχετε ευκαιρία να προχωρήσετε: «Η αλήθεια είναι ότι θα θέλαμε να συνεχίσουμε στο Europa League αλλά θα πορευτούμε με τα δεδομένα που έχουμε. Στόχος είναι η νίκη με την Σπάρτα, ένας «τελικός» και θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Αν έρθει η πρόκριση θα είναι ότι καλύτερο».

Για τον τραυματισμό του Μπαμπίκα: «Είναι νωρίς ακόμα στην Σκωτία. Οι παίκτες ακόμα καλά-καλά δεν ξύπνησαν. Είναι διάστρεμμα στον αστράγαλο αλλά θα αξιολογηθεί σήμερα και αύριο όταν επιστρέψουμε».

Θα προλάβει το παιχνίδι με την ΑΕΛ; «Θα εξαρτηθεί και από το πρήξιμο, θα δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση. Είναι νωρίς να πούμε αν θα προλάβει το παιχνίδι με την ΑΕΛ».

Για τον Γκομίς: «Ο Γκομίς θα είναι στην διάθεση του προπονητή για το παιχνίδι της Δευτέρας».

Για τους τιμωρημένους στον αγώνα με την ΑΕΛ: «Είναι τρεις οι απουσίες οι Γιαγκό, Ουρόσεβιτς και Σόκε».