Τον σχεδιασμό ενόψει και της επόμενης σεζόν έχουν ξεκινήσει οι άνθρωποι του Άρη, οι οποίοι έχουν βάλει σε πρώτο πλάνο τις ανανεώσεις σημαντικών ποδοσφαιριστών. Χουλιάν Κουέστα και Φαμπιάνο βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις με τους κιτρινόμαυρους, με τα δεδομένα όμως να διαφέρουν.

Όσον αφορά τον Ισπανό, οι συζητήσεις μαζί του είναι σε πολύ καλό δρόμο και το διετές συμβόλαιο που του προσφέρει η ομάδα της Θεσσαλονίκης τον καλύπτει απόλυτα σε πρώτη φάση, με την υπόθεσή του να φαίνεται πως θα κλείσει θετικά σύντομα.

Για τον Φαμπιάνο όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Με τον Βραζιλιάνο αμυντικό, υπάρχει απόσταση τόσο στο οικονομικό όσο και στη διάρκεια του συμβολαίου, καθώς ο ίδιος επιζητά τριετές και όχι διετές και μάλιστα με αυξημένες απολαβές σε σχέση με αυτές που του προσφέρει ο Άρης, γνωρίζοντας ότι αποτελεί κομβικό παίκτη της ομάδας, ενώ δεδομένο είναι πως θα του… χτυπήσουν την πόρτα και άλλες ομάδες.

Καθ’ όπως φαίνεται, με τον Κουέστα θα υπάρξουν σύντομα υπογραφές, ενώ με τον Φαμπιάνο η περίπτωσή του θα καθυστερήσει και άλλο και μένει να φανεί ποια θα είναι η έκβασή της.