Σε ρυθμούς… Φατίχ Τερίμ ζουν στο Τριφύλλι, με όλα τα φώτα τα τελευταία 24ωρα να έχουν στραφεί πλέον στον Τούρκο τεχνικό.

Οι Πράσινοι αποφάσισαν να γυρίσουν τον διακόπτη και να χωρίσουν τους δρόμους τους με τον Γιοβάνοβιτς μετά από 2,5 χρόνια, δίνοντας τα κλειδιά της ομάδας στην κορυφαία ποδοσφαιρική προσωπικότητα της Τουρκίας, στον “Αυτοκράτορα” Φατίχ Τερίμ, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα από την Τετάρτη κι έχει ήδη πραγματοποιήσει δύο προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.

Ο 70χρονος πολυνίκης τεχνικός αναμενόταν χθες να υπογράψει και το συμβόλαιό του που θα έχει διάρκεια -πιθανότατα- 1,5 έτους, κάτι που αποτελούσε επιθυμία του Γιάννη Αλαφούζου, παρότι αρχικά ο Τούρκος κόουτς ήθελε η συμφωνία να είναι αρχικά ως το τέλος της σεζόν, με προοπτική ανανέωσης.

Και, μπορεί να προχώρησε ήδη σε κάποιες δηλώσεις ο Φατίχ Τερίμ με την έλευσή του στην Ελλάδα, μιλώντας στις κάμερες, αλλά σήμερα (29/12) θα γίνουν και τα επίσημα… αποκαλυπτήριά του, καθώς θα παρουσιαστεί στον κόσμο και τα ΜΜΕ, στο αμφιθέατρο “Ίδρυμα Ωνάση” της Εθνικής Πινακοθήκης, στις 15:00 το μεσημέρι.

Εκεί φυσικά θα έχει την ευκαιρία να πει αρκετά περισσότερα πράγματα για τον νέο σταθμό της καριέρας του, τους στόχους του με τον Παναθηναϊκό, να δώσει ένα στίγμα από τη φιλοσοφία του, εκείνα που θέλει να περάσει στους Πράσινους και τον τρόπο που πρόκειται να δουλέψει για να φτάσει το Τριφύλλι στους στόχους του, που δεν είναι άλλος -σε πρώτη φάση- από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.