Δεν διανύει και τις καλύτερες του μέρες στο Μάντσεστερ ο Ραφαέλ Βαράν καθώς πέρα από το γεγονός πως αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τραυματισμού, υπάρχουν και κάποια προβλήματα στη σχέση του με τον Έρικ Τεν Χαχ.

Το συμβόλαιο του Γάλλο στόπερ εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι και μόνο λίγα δεν είναι τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να καλοβλέπει το ενδεχόμενο επιστροφής στη Ρεάλ Μαδρίτης όντας μάλιστα διατεθειμένος να προχωρήσει και σε μεγάλες υποχωρήσεις.

Συγκεκριμένα, ο Βαράν, σύμφωνα με την AS φέρεται πρόθυμος να κάνει τις απαραίτητες περικοπές στον μισθό του για να γυρίσει πίσω στη Μαδρίτη πρώτα ως δανεικός και εν συνεχεία με μεταγραφή το ερχόμενο καλοκαίρι, όταν και θα έχει αποκτήσει την ελευθερία του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Θυμίζουμε πως στο συμβόλαιο του Γάλλου στόπερ υπάρχει ειδικός όρος που προβλέπει την παραμονή του στο Μάντσεστερ για ακόμα ένα χρόνο σε περίπτωση που το επιθυμεί, κάτι που προς το παρόν τουλάχιστον δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες.

Πάντως, η Ρεάλ σε ό,τι έχει να κάνει με τη θέση του στόπερ φέρεται πως έχει προκρίνει παίκτη έκπληξη από την Ζενίτ ο οποίος μάλιστα δεν βρίσκεται πλέον στα βασικά πλάνα της ομάδας του.